Πολιτική ΑΡΘΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Καλώς ορίσατε στην Ανατολική Γερμανία» - Η κυβέρνηση θέλει τους πολίτες σε ρόλο ρουφιάνου

Η κυβέρνηση της ΝΔ φέρνει νόμο κομμουνιστικής εμπνεύσεως με δικαιολογία τα Fake NEWS

Μέρες Ανατολικής Γερμανίας θα ζήσουμε με την κομμουνιστολίμπεραλ κυβέρνηση της ΝΔ

Οι  άνθρωποι αυτοί πιστοί σε όλα τα μεταμοντέρνα ιδεολογήματα του GREAT RESET ετοιμάζονται τώρα να περάσουν νόμο για τα περίφημα Fake News που θα μετατρέψει τους πολίτες σε ρουφιάνους.

Μιλάμε για την αλλαγή του ποινικού κώδικα στην οποία πρόκειται να ενταχθεί για πρώτη φορά η Δημόσια Υγεία, στο άρθρο που αφορά την διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Σύμφωνα με το άρθρο 36 του νέου Ποινικού Κώδικα «Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις που είναι ικανές να προκαλέσουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στην εθνική οικονομία, στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή στη δημόσια υγεία τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και χρηματική ποινή. Εάν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου ή μέσω διαδικτύου, ο υπαίτιος τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και χρηματική ποινή».

Αυτό ανοίγει πρακτικά το δρόμο για δίωξη του Τύπου καθώς και κάθε πολίτη που μπορεί να αρθρογραφεί στον προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα.

Mε την δικαιολογία της διασποράς ψευδών ειδήσεων ( fake news) θα οδηγείσαι στην φυλακή.

Για αυτόν άλλωστε ακριβώς τον λόγο, είναι σκόπιμα ασαφώς διατυπωμένο το άρθρο ώστε να εναπόκειται στην διακριτική ευχέρεια των αρχών να διαπιστώσουν  ποια πράξη εμπίπτει σε αυτό.

Πρακτικά αυτό που θα συμβεί είναι ότι κάθε «κορωνόπληκτος» που έχει εμπεδώσει το ιδεολόγημα της «ατομικής ευθύνης» θα προβαίνει σε καταγγελίες. 

Οι Έλληνες δηλαδή θα μεταβληθούν σε χαφιέδες με επιθεωρητή τον πρώην Κνίτη  Θεοδωρικάκο.

Στην Ανατολική Γερμανία για έναν πληθυσμό 17 εκατ. η Στάζι (Staat Sicherheit) είχε στρατολογήσει κάπου 300.000 (τριακόσιες χιλιάδες) άτυπους πράκτορες. Έτσι στάθηκε το καθεστώς αυτό μερικές δεκαετίες. 

Έτσι ελπίζουν και στην ΝΔ της νυ ηγεσίας να τα καταφέρουν;


ΠΗΓΗ