Ο Εμπορικός Σύλλογος Σητείας θα υλοποιήσει την προγραμματισμένη εκδήλωση για αύριο Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου. Ο λόγος για την «Λευκή Νύχτα» μία θεσμοθετημένη εκδήλωση που θα λάβει χώρα για έβδομη συνεχή χρονιά κι αποτελεί ένα «θερμό ευχαριστώ» του εμπορικού κόσμου της περιοχής προς το καταναλωτικό κοινό για την διαχρονική εμπιστοσύνη και την υποστήριξη του στην τοπική αγορά, όπως επισημαίνεται από πλευράς του σωματείου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τα καταστήματα της Σητείας προχωρούν αύριο σε πολύ μεγάλες προσφορές, από τις οποίες μπορούν να επωφεληθούν οι πολίτες – ντόπιοι κι επισκέπτες – ενώ παράλληλα υποδέχονται τον κόσμο με κεράσματα, λιχουδιές, τσικνίσματα και πολλές εκπλήξεις ….

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου προχώρησε στην απόφαση υλοποίησης της εκδήλωσης σε έκτακτη συνεδρίαση του το απόγευμα της Πέμπτης, κατόπιν των εξελίξεων που προηγήθηκαν αναφορικά με την διεξαγωγή των καρναβαλιών.

Δεδομένου όμως ότι δεν έχει υπάρξει – έως τώρα – κανένα επίσημο έγγραφο ή επίσημη ενημέρωση για ακύρωση εκδηλώσεων όπως η «Λευκή Νύχτα», αποφασίστηκε υλοποίηση της εκδήλωσης.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ