Επίσκεψη στο Νομό Λασιθίου θα πραγματοποιήσουν αύριο 23 Απριλίου 2021 ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Αντεγκληματική Πολιτική, κ. Λευτέρης Οικονόμου και η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κα Σοφία Νικολάου.

Στην αντιπροσωπεία θα συμμετέχει και ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βουλευτής Νομού Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.

Σκοπός της επίσκεψής τους είναι η επιτόπια ενημέρωση στο πλαίσιο του βέλτιστου συντονισμού του υπό ανέγερση Γενικού Καταστήματος Κράτησης «Κρήτη 2» στην περιοχή Κουρούνες Νεαπόλεως Λασιθίου.

Στο περιθώριο της εν λόγω επίσκεψης θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας της περιοχής, στο Κατάστημα Κράτησης Νεαπόλεως και συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου κ. Ιωάννη Γουλιδάκη, καθώς επίσης και με τους Δημάρχους Σητείας κ. Γεώργιο Ζερβάκη, Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη, Αγίου Νικολάου κ. Αντώνιο Ζερβό και Οροπεδίου Λασιθίου κ. Ιωάννη Στεφανάκη, όπου θα συζητηθούν ζητήματα της περιοχής που άπτονται της Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε ο 30χρονος

- Κρήτη: Θρίλερ με εκταφή νεκρής - Εισαγγελική έρευνα σε γηροκομείο

- “Όχι” από την ΕΤΑΔ για παραχώρηση δημόσιων κτιρίων του Ηρακλείου