Τι αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδικάτου Οικοδόμων Νομού Ηρακλείου:

Καταγγέλλουμε τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο συνάδελφος, απεργός οδηγός τουριστικών λεωφορείων, από απεργοσπάστη «συνάδελφό» του. Ο συνάδελφος δέχθηκε χτυπήματα με λοστό στο κεφάλι και υπέστη κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του χεριού και φέρει ελαφρότερα τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος.

Οι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων συνεχίζουν για 72η ημέρα απεργία με αποφασιστικότητα για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματός τους για υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Ευθύνη έχουν οι εργοδοτικές ενώσεις του κλάδου που θέλουν τους οδηγούς χωρίς ΣΣΕ, σκλάβους με μισθούς πείνας, χωρίς δικαιώματα, αλλά και η κυβέρνηση της ΝΔ που πιστή στις εντολές του κεφαλαίου νομοθετεί αντεργατικά μέτρα και κάνει πλάτες στην εργοδοσία.

Δηλώνουμε τη στήριξη μας στο Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων και τους απεργούς οδηγούς για το σκληρό ταξικό απεργιακό αγώνα που δίνουνε. Δηλώνουμε πως τέτοια περιστατικά δεν φοβίζουν το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα και ίσα – ίσα μας κάνουν ακόμα πιο αποφασισμένους για να παλέψουμε για τα εργασιακά μας δικαιώματα.