Ένα σοβαρό περιστατικό ξυλοδαρμού με οδηγό λεωφορείου του ΚΤΕΛ καταγγέλθηκε στην αστυνομία από γονέα μαθητή στο Γυμνάσιο Κατούνας.

Κατά την εκτέλεση του μαθητικού δρομολογίου με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας από τα χωριά της περιοχής προς το σχολείο της Κατούνας κάτω από λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί έως τώρα, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, ο οδηγός του λεωφορείου φέρεται να επιτέθηκε σε μαθητή του Γυμνασίου Κατούνας, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα «Συνείδηση».

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το επεισόδιο μάλιστα φαίνεται ότι είχε και συνέχεια με τη μητέρα του μαθητή, που φέρεται σύμφωνα πάντα με τα καταγγελλόμενα να υπέστη ξυλοδαρμό από τον οδηγό του λεωφορείου.

Πήγαν στο νοσοκομείο γιατί τραυματίστηκαν

Όπως πληροφορείται η «Συνείδηση», μητέρα και μαθητής μετέβησαν στο Νοσοκομείο Αγρινίου για τις πρώτες βοήθειες, όπου και διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ο ελαφρύς τραυματισμός τους (εκδορές, μώλωπες κτλ).

Το συμβάν καταγγέλθηκε στην αστυνομία και υποβλήθηκαν οι ανάλογες μηνύσεις. Επιπλέον ενημερώθηκε και η Διεύθυνση του Γυμνασίου Κατούνας, η οποία βεβαίως δεν έχει κάποια αρμοδιότητα για τα μαθητικά δρομολόγια και οτιδήποτε μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκειά τους.

Ωστόσο η εφημερίδα πληροφορείται ότι για το συμβάν αυτό υπήρξε επικοινωνία ανάμεσα στο σχολείο και το ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας. Σε κάθε περίπτωση, στο βαθμό που ευσταθούν οι καταγγελίες, πρόκειται για ένα πολύ δυσάρεστο και πρωτοφανές συμβάν.