Καταγγελία Πραγματοποιήθηκαν 42 πλειστηριασμοί στην Θεσσαλία εν μέσω καταστροφής

Καταγγελία  Πραγματοποιήθηκαν 42 πλειστηριασμοί στην Θεσσαλία εν μέσω καταστροφής

Τις ημέρες της σφοδρής κακοκαιρίας που έπνιγε τη Θεσσαλία γίνονταν κανονικά πλειστηριασμοί σπιτιών στις πληγείσες περιοχές, όπως καταγγέλλει ο δικηγόρος Δημήτριος Λυρίτσης στο in.

Ο κ. Λυρίτσης αναφέρει πως, με βάση τα επίσημα στοιχεία, το τριήμερο 6-8 Σεπτεμβρίου, δηλαδή τις ημέρες της μεγάλης καταστροφής, διενεργήθηκαν 42 πλειστηριασμοί ακινήτων στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας.

Απίστευτο: Βρισιές με ντουντούκα στις 3.30 τα ξημερώματα στο πατρικό σπίτι Δημάρχου με ανήλικα παιδιά

Για την ακρίβεια, στο e-auction.gr, όπου καταγράφεται ζωντανά η εξέλιξη των πλειστηριασμών, από τους 84 πλειστηριασμούς πραγματοποιήθηκαν κανονικά οι 42.

Όπως λέει ο κ. Λυρίτσης στο in, από αυτούς τους 42 πλειστηριασμούς, κάποιοι ολοκληρώθηκαν τυπικά, γιατί δεν είχαν υπερθεματιστές, ενώ άλλοι ολοκληρώθηκαν κανονικά.

Παράλειψη του υπουργείου Δικαιοσύνης

Αξίζει να σημειωθεί ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης αποφάσισε, με απόφαση του ίδιου του υπουργού, την αναστολή των δικαστηρίων για την επόμενη εβδομάδα στην Θεσσαλία, όμως δεν υπάρχει αντίστοιχη απόφαση και για τους πλειστηριασμούς.

Ως εκ τούτου οι πλειστηριασμοί προχώρησαν κανονικά με 42 εξ’ αυτών να πραγματοποιούνται κανονικά.IMG_20230909_153129.jpg

«Ανίκανη, ανάλγητη, επικίνδυνη»

Από την Καρδίτσα όπου βρίσκεται, το θέμα ανέδειξε και η Έφη Αχτσιόγλου, η οποία έγραψε, μεταξύ άλλων, πως «η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν σέβεται τίποτα και κανέναν. Ανίκανη, ανάλγητη, επικίνδυνη».

Στο παιδικό δωμάτιο μέχρι τα 30 οι Ελληνες - Ακρίβεια και χαμηλοί μισθοί τους εγκλωβίζουν στο πατρικό

Ακολουθήστε tanea130.pngστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από tanea130.png