Για «φαγοπότι» στον ΟΣΕ κάνει λόγο πρώην γενικός διευθυντής του Οργανισμού, καταγγέλλοντας κατασπατάληση χρημάτων. Την ώρα που η Αρχή για την καταπολέμηση μαύρου χρήματος, με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη, αναζητά μίζες βάζοντας στο μικροσκόπιο συμβάσεις και πόθεν έσχες στελεχών του ΟΣΕ τα τελευταία 15 χρόνια, πρώην γενικός διευθυντής του ΟΣΕ αποκαλύπτει, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τι γινόταν στον Οργανισμό όλα αυτά τα χρόνια.

«Που πήγαν τα λεφτά; Γιατί δεν φτιαχτήκανε τα έργα; Ενώ ξοδεύονται τόσα λεφτά τα οποία υποτίθεται θα καταστήσουν τον ΟΣΕ ελκυστικό στους επιβάτες, στους επιχειρηματίες ώστε να μεταφέρουν τα προϊόντα τους, άρα θα αρχίσει να γίνεται απόσβεση των επενδύσεων. Στις τσέπες των εργολάβων και κάποιων που συνεργάζονταν μαζί τους… Δεν μπορώ να ξέρω που μπορεί να πήγαν» αναφέρει ο πρώην γενικός διευθυντής του ΟΣΕ.

Σπίρτζης: Τι απαντά για το δυστύχημα στα Τέμπη και τις ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ Ερωτηθείς γιατί η διοίκηση του ΟΣΕ αποφάσισε να καταργήσει την διεύθυνση που είχε υπ’ ευθύνη της για τη συντήρηση του δικτύου σηματοδότησης και τηλεδιοίκησης είπε: «Δημιουργήθηκε μια ΕΡΓΟΣΕ αρχικά διότι δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν μόνοι τους από τους ανθρώπους της αγοράς… Πήραν κάποιους από τον ΟΣΕ, μαζί και εγώ, αλλά σταδιακά τους διώξανε. Αφήσαν κάποιους πρόθυμους να παίξουν το παιχνίδι τους».

Όσον αφορά στο τι διαπίστωσε ο γενικός γραμματέας δημόσιας διοίκησης σχετικά με το έργο στη σήραγγα Όθρυος ανέφερε ότι όπως διαπιστώνεται από το πόρισμα Ρακιντζή «πήρε 37 εκατομμύρια που δεν έπρεπε να πάρει για εργασίες, δηλαδή για αέρα κοπανιστό».

Τέμπη: «Το μανιτάρι φωτιάς μετά τη σύγκρουση στα Τέμπη οφείλεται σε ηλεκτρικό τόξο» Ακολουθήστε tanea130.pngστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από tanea130.png