Στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401 βρέθηκε το βράδυ ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Μιχαήλ Καραμαλάκης, για να επισκεφτεί τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων στο Κουκάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνδικαλιστές της Eνωσης Αστυνομικών Αθηνών που βρίσκονταν στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθούν στους συναδέλφους τους, συνομίλησαν με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και του έθεσαν δύο ζητήματα: Το πρώτο έχει να κάνει με την αναζήτηση και την απόδοση ευθυνών για τους τραυματισμούς των συναδέλφων τους στην επιχείρηση στο Κουκάκι. Το δεύτερο αφορά στις στολές και τον εξοπλισμό που καταστράφηκε, μεγάλο μέρος του οποίου πληρώνουν από την τσέπη τους οι ίδιοι οι αστυνομικοί.

Από την πλευρά του ο αντιστράτηγος Καραμαλάκης φέρεται να δεσμεύτηκε ότι θα αναζητηθούν ευθύνες για τους τραυματισμούς και ότι θα υπάρξει μέριμνα για τις στολές και τον εξοπλισμό. Από τους έξι τραυματίες δεν υπάρχει κάποιος του οποίου η κατάσταση της υγείας να εμπνέει ανησυχία. Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί δημοσίευσαν φωτογραφίες από τον κατεστραμμένο εξοπλισμό των αστυνομικών από τις επιθέσεις με μπογιές.

Η επιχείρηση στην κατάληψη της οδού Παναιτωλίου έληξε στις 21.30 με συνολικά οκτώ συλλήψεις, πέντε γυναικών και τριών ανδρών. Μία ώρα νωρίτερα στις 20.30 είχε ολοκληρωθεί η επιχείρηση στην κατάληψη της οδού Ματρόζου, όπου συνελήφθησαν πέντε άτομα, τρεις άντρες και δύο γυναίκες. Συνολικά δηλαδή στις δύο καταλήψεις συνελήφθησαν 13 άτομα, εφτά γυναίκες και έξι άντρες. Οι επιχειρήσεις έγιναν και στις δύο περιπτώσεις παρουσία εισαγγελικών λειτουργών.