Kατεχάκη: Τράκαρε μόνος και συνέχισε όσο το αυτοκίνητο διαλυόταν - «Κοιμήθηκα στο τιμόνι»

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας με την τρελή πορεία ενός αυτοκινήτου στην Κατεχάκη την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Δευτέρα (22/4).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 30.04.2024 18:12 Εφιάλτης για ζευγάρι στη Σαλαμίνα: Αστυνομικός τους ξυλοκόπησε σε επαρχιακό δρόμο

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος τράκαρε μόνος του συνέχισε να οδηγεί ενώ το αυτοκίνητο διαλυόταν στο δρόμο.

«Με πήρε ο ύπνος»

«Με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι. Γιατί παίρνω κάποια αγωγή για το άγχος και προφανώς με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι και μετά δεν ξέρω τι έγινε από το σοκ» δήλωσε ο οδηγός του οχήματος που... τράκαρε μόνος του.

«Όταν βγήκα από το αυτοκίνητο, έπαθα σοκ. Είδα τη ζημιά και λέω τι έγινε εδώ. Μου είπαν ότι έπεσα σε μάντρα και την επόμενη ημέρα έψαχνα σε ποια μάντρα έπεσα.

Ουσιαστικά, στρίβω στο φανάρι και κάπου εκεί αρχίζω να συνέρχομαι, βλέπω μπροστά  μου το καπό που είχε διπλώσει, και λέω τι είναι αυτό και μπαίνω στο πάρκινγκ. Άκουγα ένα κρακ-κρακ γιατί μου είχε φύγει η ρόδα, το λάστιχο. Χάνω τη μνήμη μου, παθαίνω αμνησίες, προσπαθώ να καταλάβω τι έχει συμβεί» συμπλήρωσε.

Το βίντεο που δημοσίευσε η ομάδα Up Stories στο διαδίκτυο, δείχνει όλα όσα συνέβησαν εκείνα τα λεπτά, στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, με τον οδηγό, παρά το ατύχημα που προηγήθηκε, να πατάει κατά διαστήματα γκάζι, τα λάστιχα του οχήματος να ξεφουσκώνουν και τμήματα από το ΙΧ να φεύγουν δεξιά και αριστερά.

Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου

Το αυτοκίνητο πέρασε από τον Βύρωνα στην Περιφερειακή και συνέχισε, προσκρούοντας με ταχύτητα στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και εξακολουθούσε να κινείται κανονικά.

Παρά το γεγονός πως υπάρχουν υπήρχαν ζημιές και τα λάστιχα έχαναν αέρα, ο οδηγός πάτησε το γκάζι και συνέχισε. Για πάνω από ένα λεπτό, το όχημα ακουμπούσε στο πεζοδρόμιο και οι ζάντες του καταστράφηκαν.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη

Απεργία Πρωτομαγιάς: Πώς θα λειτουργήσουν τα ΜΜΜ - Στάση εργασίας τελικά στο Μετρό

8da3fcf2-9e78-4d03-af57-25d7661a4a86.jpg

Για πρώτη φορά η AstraZeneca παραδέχεται ότι το εμβόλιό της για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

6c98b71c-b8f0-4649-9fa9-a07a114881dd.jpg

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση Μαρτίου – Δείτε αν κερδίσατε 50.000 ευρώ

78309de0-8da9-49cc-8e80-b13e888df0ae.jpg

Viral κρεοπωλείο στη Θεσσαλονίκη δίνει τη λύση κατά της ακρίβειας - «Αλμυρό το αρνί, αγοράστε σουβλάκια»

253f4338-6d40-42db-b878-fd671f79a984.jpg