Αναστάτωση προκλήθηκε στην Κατερίνη το απόγευμα της Κυριακής, όταν άγνωστός τηλεφώνησε στον ΟΣΕ και ενημέρωσε ότι στην αμαξοστοιχία 595 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Παλαιοφάρσαλος είχε τοποθετηθεί βόμβα. Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν από την αμαξοστοιχία 595 της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Το τρένο αναχώρησε στις 17:40 από Θεσσαλονίκη με προορισμό τον Παλαιοφάρσαλο Λάρισας. Φτάνοντας στην Κατερίνη, η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε, καθώς γινόταν γνωστό ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που έκανε λόγο για τοποθέτηση βόμβας.

Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν από τον συρμό στον σταθμό της Κατερίνης και μεταφέρονται στον προορισμό τους, με λεωφορεία. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, δεν εντοπίστηκε εκρηκτικό υλικό και η κυκλοφορία επανέρχεται σταδιακά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 05.06.2022 17:41Μια ανάσα δροσιάς έψαξαν οι Αθηναίοι την Κυριακή - Γέμισαν οι παραλίες της ΑττικήςΕλλάδα | 05.06.2022 19:23 Πατήσια: «Δολοφόνησα τον αδελφό μου γιατί μου έκανε μαγκιές» - Τι είπε ο δράστης στους αστυνομικούς όταν ομολόγησε το έγκλημα