Το κίνητρο που κρύβεται πίσω από τον εν ψυχρώ τραυματισμό ενός 44χρονου Αλβανού με μαχαίρι από έναν άγνωστο, την στιγμή που έπινε τον καφέ του μέσα σε ένα καφενείο του Ρεθύμνου, προσπαθούν να εξακριβώσουν οι αστυνομικοί που πιστεύουν ότι το θύμα ξέρει περισσότερα απ’ όσα λέει.

Ο αιμόφυρτος αλλοδαπός πήγε μόνος του τα ξημερώματα της Παρασκευής στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, με τραύμα στον θώρακα από αιχμηρό αντικείμενο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου πλέον στην Χειρουργική κλινική.

Στους αστυνομικούς της Ασφάλειας είπε ότι ο άνδρας που του επιτέθηκε ξαφνικά μέσα στο καφενείο, του ήταν παντελώς άγνωστος.

Ο μυστηριώδης τραυματισμός έχει προβληματίσει τους αστυνομικούς που διενεργούν την προανάκριση για τον εντοπισμό του δράστη, καθώς εκτιμούν ότι πρόκειται για άτομο που γνωρίζει ο 44χρονος αλλά για άγνωστο λόγο δεν θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

Την ίδια ώρα, αναζητούν πλάνα από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής όπου βρίσκεται το καφενείο, με την ελπίδα ότι θα έχουν καταγράψει την διαφυγή του.