Από νωρίς το πρωί, πληροφορίες που διέρρευσαν από τον ραδιοσταθμό Ρυθμό και το zappit.gr κάνουν λόγο για αλλαγή στο προγραμματισμό προβολής των δύο εκπομπών του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί πως το νέο τηλεπαιχνίδι «Guess my age» θα έκανε πρεμιέρα την Κυριακή αμέσως μετά την προβολή των πρώτων επεισοδίων της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου «Οκτώ λέξεις» στις 23.00, κάτι τέτοιο τελικά δεν θα συμβεί καθώς κρίθηκε επίφοβο λόγω της μεγάλης διάρκειας της σειράς και του προχωρημένου της ώρας. Η πρεμιέρα μετατίθεται για τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, μέχρι νεοτέρας.

Αλλαγή όμως και στα πλάνα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» καθώς λόγω ισχυρού ανταγωνισμού, αν και η ημέρα έναρξης ήταν η 16η Σεπτεμβρίου, καταβάλλονται προσπάθειες προκειμένου να γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου, Τετάρτη, ημέρα όπου παρουσιάζεται επίσημα το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Αποτέλεσμα των ισχυρών πιέσεων και της σύγχυσης ήταν να παραιτηθεί ο παραγωγός Γιάννης Σαρρής, κάτι που επιβεβαιώνει και ο σταθμός. Επίσημα, το κανάλι δεν ανακοινώνει ακόμη την πρόθεση του παρουσιαστή να βγει με τη νέα καθημερινή εκπομπή του, στις 11 του μήνα, αλλά κάνει λόγο για συζητήσεις και έντονη προσπάθεια. Είναι θέμα χρόνου, ωστόσο, για την ακρίβεια ωρών, να ληφθούν οριστικές αποφάσεις και να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις ως το βράδυ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.@skaitv.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Liagas (@gliagas) στις 1 Αύγ, 2019 στις 2:32 πμ PDT