Πολιτική ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΤΡΑ-ΚΟΥΛΗΣ ΣΕ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ: ΕΤΣΙ ΠΟΥΛΑΩ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!



Στο επόμενο βίντεο ο διεθνιστής και αντι-νατιβιστής Κατρακούλης παραδέχτηκε ότι δεν θα κάνει τίποτα για να αλλάξει η συμφωνία των Πρεσπών και ότι τα Σκόπια ακόμα κι αν λέγονται σκέτο “Μακεδονία” δεν είναι πρόβλημα για εμάς!

Μιλάει για το μπραντ-νειμ του ονόματος της Μακεδονίας δηλαδή τον τρόπο ώστε τα μακεδονικά προιόντα πρέπει να τα προστατέψουμε!

Πόσο ηλίθιους έχει πιάσει τους έλληνες ο κλεφτοκοτάς;

Στο 22'....η επανάληψη προδοσίας!!!



Δηλαδή μιλάει πρώτα για το ξεπούλημα του ονόματος και την ιστορία 3000 ετών και μετά ζητάμε και προστασία του ονόματος για τα Μεκεδονικά προιόντα!!!
Οι ομογενείς, αν ακούσετε την λογοδιάρροια του Κατρακούλη, δεν αντιλήφθηκαν καν τι τσαρλατάνο είχαν μπροστά τους. Χείροτερος και από τον μεγαλύτερο απατεώνα τον ΑΛ6 και την 4ετια της οξίας ψέμματίτιδας που σκόρπισε στο Πανελλήνιο. Τώρα δεν υπάρχει πέτρα για να κρυφτεί ο απατεώνας, μόνο υπό την προστασία των σκύλων βγαίνει έξω. Γιατί φοβάται να βγει μόνος του έξω αγαπητέ Κατρακούλη, γιατί οι προδότες από εδώ και στο εξής δεν θα μπορούν να κινηθούν χωρίς την προστασία των σκύλων...

Capiche???

Αν υπήρχαν πατριώτες έλληνες στην δικαιοσύνη δεν θα τον είχαν αναγκάσει να διαλύσει όλη αυτή την σκευωρία; Μ' ένα απλό δημοψήφισμα κρυφτοεβραίε μας θα τα γύριζες όλα πίσω και θα γινόσουν αυτόματα ένας από τους ήρωες των ελλήνων και της ένδοξης ιστορίας τους! 

Οι Έλληνες δυστυχώς από τα πολλά ΜΝΗΜΟ-ΝΙΑ κάικαν, οι λερωμένοι εκπρόσωποι τους από το πολύ λάδωμα, από τα χιλιαρικάκια και την καθημερινή χλιδή δεν αισθάνονται το παραμικρό για πατρίδες και ιστορίες. Η ψυχή των νεοελλήνων έχει δηλητηριαστεί όπως σχεδόν όλη η σημερινή κοινωνία με την υποκρισία σαν το ύψιστο αγαθό. Υποκρισία και ύλη οι κινητήριες δυνάμεις για όλους ανεξαιρέτως.

Όσο για τους πουλημένους πολιτικούς, ένα να γνωρίζετε, το έγκλημα που διέπραξαν όλοι οι τσαρλατάνοι μέχρι αυτή την ιστορική στιγμή, δεν μπορεί να συνεχιστεί για πάντα. Το σύμπαν τους έχει στοχοποιήσει, είναι ο στόχος της  κάθαρσης κάθε ιστορικής βρωμιάς που έλουσε την χώρα.

Ο ΚΑΡΜΑΓΕΔΩΝ αγαπητέ κύριε ΚΑΡΜΑκούλη έχει στήσει καρτέρι, η προδοσία θα σταματήσει και όλοι σας θα τιμωρηθείτε για την Εθνική Προδοσία που καλύπτετε με αερολογίες οικονομικής ανάπτυξης και προστασίας του ονόματος των προιόντων μας.

ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ