Κεφαλονιά: Νεκρός εντοπίστηκε 20χρονος κολυμβητής που είχαν χαθεί τα ίχνη του
Νεκρός εντοπίστηκε 20χρονος κολυμβητής, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην περιοχή της Σάμης, στην Κεφαλονιά.
Ο Μπέντζαμιν εντοπίστηκε από ιδιώτη δύτη στη θαλάσσια περιοχή Όρμου Σάμης και η σορός του μεταφέρεται στο λιμάνι της Σάμης.
Πού χάθηκαν τα ίχνη του
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπέντζαμιν βρισκόταν πάνω σε καταμαράν, στο οποίο εργαζόταν, που πλησίαζε στον κόλπο της Σάμης και κάποια στιγμή και κάποια στιγμή βούτηξε στη θάλασσα για να κολυμπήσει, αλλά δεν επέστρεψε σε αυτό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 12.07.2024 08:51 «Δήμαρχε χάλασε ο τοίχος» - Οι γκραφιτάδες της Θεσσαλονίκης ξαναβάφουν ό,τι καθαρίζει ο δήμος
Η οικογένειά του ενημέρωσε από χτες, Πέμπτη, για την εξαφάνισή του και έχουν ξεκινήσει έρευνες στο νησί από πλωτά και εναέρια μέσα που «χτένισαν» την περιοχή.
Η έκκληση της μητέρας του στα social media
«Ο γιος μου χάθηκε λίγο βόρεια της Σάμης. Παρακαλώ βοηθήστε μας να τον βρούμε. Ξέρω ότι η ακτοφυλακή κάνει έρευνα. Όσο περισσότεροι άνθρωποι βοηθούν τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να τον βρουν. Παρακαλώ βοηθήστε μας να βρούμε τον Μπέντζαμιν» έγραψε η μητέρα του 20χρονου στα social media, όταν εξαφανίστηκε.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Μπάιντεν: Διαβεβαίωσε ότι παραμένει στην κούρσα για πρόεδρος - «Θα νικήσω τον Τραμπ»

Εξοργιστικές καταγγελίες: Ζητούν πίσω χρήματα επιδοτήσεων ρεύματος από χιλιάδες επιχειρήσεις - «Μας χρεώνουν καταναλώσεις που είχαν επιδοτηθεί»

Πρώτο βήμα για την προμήθεια άλλων 700 λεωφορείων: Πώς προχωρά η αντικατάσταση του στόλου

Ελαιόλαδο: Τα σενάρια για την τιμή του τη νέα σεζόν - Οι εκτιμήσεις παραγωγών και βιομηχανίας
