Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πλατεία Δημαρχείου στην Κέρκυρα για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου «8 λέξεις».

Στις μπροστινές θέσεις κάθονται οι συντελεστές της σειράς, οι δημιουργοί και οι πρωταγωνιστές, ενώ αρκετοί πολίτες που συμμετείχαν στα γυρίσματα της σειράς, καθώς και πολλοί θαυμαστές του «Τατουάζ» παραβρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα.

Ανδρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου, Κούλλη Νικολάου ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους μετά την επιτυχία του «Τατουάζ» και βρήκαν νέα τηλεοπτική στέγη στον ΣΚΑΪ.

Στη νέα δραματική σειρά πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων οι Πέμυ Ζούνη, Απόστολος Γκλέτσος, Γιώργος Παρτσαλάκης, Θάλεια Ματίκα Δανάη Παππά, Ειρήνη Καραγεώργη και Ιάσωνας Παπαματθαίου.

«Ένας ισχυρός άντρας με σκοτεινό παρελθόν. Ένας τολμηρός καλλιτέχνης που ζει για το παρόν. Ένα ανεκπλήρωτο πάθος που δεν έχει μέλλον. Όμως η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια. Σε αυτό το παιχνίδι όποιος χάσει θα χάσει τα πάντα. Τώρα ο χρόνος παγώνει. Όλα τελειώνουν. Και κάπως έτσι ξαναρχίζουν. Μια δυνατή ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, μυστικά και αποκαλύψεις. Το μυστικό κρύβεται σε 8 λέξεις».