Κινητοποίηση για ύποπτο αντικείμενο στο κτήριο της Εθνικής Ασφαλιστικής στη Συγγρού - Έρευνες από κλιμάκιο του ΤΕΕΜ
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Μεγάλης Τετάρτης (16/4) στην ΕΛ.ΑΣ όταν ειδοποιήθηκαν για ύποπτο αντικείμενο στο πάρκινγκ της Εθνικής Ασφαλιστικής στη Συγγρού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 16.04.2025 06:47Ανησυχία για το μπαράζ σεισμών στη Δυτική Αττική – Τι «βλέπουν» οι σεισμολόγοι
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 5.40 ο φύλακας ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ για μια ύποπτη τσάντα που είχε αφεθεί σε ένα σημείο του χώρου στάθμευσης και γι' αυτό τον λόγο ο χώρος έχει αποκλεστεί. Στο σημείο -στον αριθμό 103 της Συγγρού- μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) και Πυροσβεστική. Το αντικείμενο ελέγχθηκε και ο συναγερμός έληξε στις 6.45.
Διαβάστε ακόμηΠώς κινείται η κυβέρνηση σε μια σειρά κρίσιμων θεμάτων - Συνεδριάζει σήμερα το ΚΥΣΕΑ

Hellenic Train: Προτείνει κατάργηση του δεύτερου μηχανοδηγού - Τι καταγγέλλει η ΠΕΠΕ, τι απαντά η εταιρεία

Τι θα σταθμίσει ο Μητσοτάκης για τις κάλπες, ο θυμός του Χρυσοχοΐδη, η ησυχία στο ΠΑΣΟΚ για την Μπατζελή και τα «καμπανάκια» για τις επενδύσεις
