ΑΡΘΡΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κοιτάξτε πως γίνεται η άλωση μιας χώρας:


Αφού βάλεις τους προδότες της για Κυβέρνηση και την έχεις πτωχεύσει, στέλνεις δήθεν πρόσφυγες μιλιούνια, που όμως έχουν τούρκικη υπηκοότητα.... Αμέσως μετά στα μισά της νησιά έχεις έτοιμη μια τούρκικη μειονότητα όπως και στη Θράκη. Η δε μειονότητα πολύ γρήγορα έχει πάρει τα ηνία στην οικονομία της χώρας γιατί αρχικά έχει επιδόματα και κλέβει τα σπίτια και τα χωράφια των Ελλήνων - με τη βοήθεια πάντα των προδοτών - και μετά αναπτύσσεται οικονομικά μέσω της ισλαμικής τράπεζας, η οποία δίνει δάνεια στους μουσουλμάνους χωρίς την υποχρέωση να τα γυρίσουν πίσω, αλλά μόνο με την προϋπόθεση να τη βάλουν μέτοχο στις επιχειρήσεις τους... κι έλα κορόιδο Έλληνα να τους συναγωνιστείς...Φυσικά πληθυσμιακά σε μια πενταετία θα είναι περισσότεροι, άρα η μειονότητα πια θα είναι οι Έλληνες! Μετά απλά τους ξεσηκώνεις να αυτονομηθούν κι αφού έχεις βάλει και χέρι στα πετρέλαιά της παίρνεις και επίσημα τη μισή χώρα δική σου και την άλλη μισή την ελέγχεις ώσπου να την πάρεις κι αυτή! Την Αττική και την Πελοπόνησο θα τις αφήσουν καλέ να είναι ελληνικές, για να βγάζουν το χαρτζιλίκι τους και τα λαμόγια που τους βοήθησαν, έτσι για το ευχαριστώ....!

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Πόσους Πακιστανούς έχουμε στην Ελλάδα, που είναι μάλιστα και οργανωμένοι και φανατισμένοι; Ξέρετε ότι πλέον Πακιστανός = Τούρκος αφού οι δυο χώρες έχουν συμφωνήσει για καθεστώς διπλής υπηκοότητας. Αν ήταν και πιο κοντά θα ήταν ένα Κράτος!
Αλήθεια το Αφγανιστάν είναι μέσα στις χώρες συνεργασίας της Τουρκίας; Αν είναι κι αυτοί...κλάψτε από τώρα γοερά και με δάκρυα καυτά! ...

Παιδάκια Πακιστανών σε τελετή τους στην Αθήνα...


Αναγνώστης