Ο αθλητής του bodybuilding, Βασίλης Μοϊντίνης μίλησε για την κατάσταση της υγείας του από τη στιγμή που προσβλήθηκε ο οργανισμός του από κορονοϊό. Μετά από περίπου δύο μήνες στην ΜΕΘ, όπως είπε, έχασε 42 κιλά και έχει ακόμα προβλήματα στην κίνηση και την αναπνοή.

«Μετά από 3 ημέρες αγωγής στο σπίτι, το οξυγόνο μου πήγε στο 70. Πήγα στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» και με έβαλαν κατευθείαν στην Εντατική. Φοβήθηκα, δεν ήθελα να το κάνω», είπε ο αθλητής του bodybuilding Βασίλης Μοϊντίνης, μιλώντας το πρωί της Κυριακής (7/11) στον ΑΝΤ1.

Έμεινε διασωληνωμένος για περίπου δύο μήνες στην ΜΕΘ και, όπως είπε, έχασε 42 κιλά και σήμερα ζυγίζει μόλις 62, Ωστόσο, αν και έχει αποσωληνωθεί εδώ και αρκετούς μήνες, όπως εξομολογήθηκε, «έχω ακόμη πρόβλημα στην κίνηση μου και στην αναπνοή μου, έχω ακόμη υπολείμματα στους πνεύμονες μου, αυτό είναι που σου αφήνει ο κορονοϊός όπως μου λέει η πνευμονολόγος μου».

Ο Βασίλης Μοϊντίνης σημείωσε πως «δεν πρόλαβα να εμβολιαστώ, καθώς είχα κάνει ένα χειρουργείο. Νόσησα στις 27 Μαΐου και είχα ραντεβού για το εμβόλιο στις 2 Ιουνίου. Πρέπει όλοι να κάνουμε το εμβόλιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 07.11.2021 15:56 Κορονοϊός: Δυσοίωνες προβλέψεις για τα κρούσματα - Πώς θα δρουν τα χάπια Pfizer και Merck Ελλάδα | 07.11.2021 17:20Κορονοϊός: 4.307 κρούσματα σήμερα, 52 θάνατοι, 470 διασωληνωμένοι