Μπορεί μέχρι τώρα από τον κορωνοϊό να πεθαίνουν κυρίως ηλικιωμένοι και άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες όμως φαίνεται πως ο ιός δεν κάνει εξαιρέσεις και σε νεαρότερες ηλικίες όπως ένας 37χρονος πρώην πρόεδρος ιταλικής ομάδας αλλά και ένας dj μόλις στα 44 του χρόνια.

O γνωστός στο χώρο του Dj Black N Mild άφησε την τελευταία του πνοή αφότου διαγνώστηκε θετικός από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, το νοσοκομείο Orleans Parish Coroner’s Office όπου νοσηλευόταν επιβεβαίωσε την Παρασκευή (20 Μαρτίου) ότι ο γνωστός Dj, Oliver Stoker Jr, πέθανε την Πέμπτη σε ηλικία 44 ετών καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει τον κορονοϊό.

O Oliver Stoker Jr ήταν γνωστός στην Νέα Ορλεάνη για την μουσική που έπαιζε σε κλαμπ, μπαρ και στα μεγαλύτερα πάρτι της περιοχής.

Ο ίδιος εργαζόταν και σε ραδιόφωνα κάνοντας μίξη των μουσικών που άκουγαν εκείνη την ώρα οι ακροατές. «Ήμουν ο πρώτος Dj στην ιστορία που έκανε ένα mix show στο ραδιόφωνο», είχε αναφέρει στην σελίδα του στο Facebook στις 3 Φλεβάρη.

Remember: I was the first Dj in Nola history to have a radio mix show dedicated to Nola Bounce from 03-05 (up to Katrina). I AM NOLA HISTORY in the flesh… 😎💯☹️✊🏾💫

Δημοσιεύτηκε από Dj Black N Mild στις Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020

Ο Dj Black N Mild, ο οποίος είχε τέσσερα παιδιά, εργαζόταν επίσης στο σχολείο Arthur Ashe Charter της Νέας Ορλεάνης.

Σύμφωνα με το The Times-Picayune αποχώρησε από την δουλειά του στις 9 Μαρτίου καθώς είχε πυρετό και ύστερα από 2 ημέρες πόσταρε στα social media το εξής: «Πνευμονία, όχι γρίπη».