Στο πλευρό των επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων του **Δήμου Φαιστού,**στάθηκε ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας τους που πραγματοποίησαν στην πλατεία 25 ης Μαρτίου, μπροστά από το Δημαρχείο. Από το πρωί, στο σύνολο τους οι επιχειρήσεις του Δήμου Φαιστού ήταν κλειστές, συμμετέχοντας στην πρώτη 24ωρη κινητοποίηση που οργανώθηκε σε επίπεδο χώρας, ενάντια στα νέα, περιοριστικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος Φαιστού, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους επιχειρηματίες του Δήμου Φαιστού και με τον πρόεδρο της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών κ. Μανόλη Διακουμάκη. Όπως εξήγησε ο κ. Νικολιδάκης στο χαιρετισμό του, ο Δήμος Φαιστού συντάσσεται με τους επιχειρηματίες κι εμπόρους, γνωρίζοντας πως η επιχειρηματικότητα αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του Δήμου.

apergia_22.jpgΟ Δήμαρχος Φαιστού στηρίζει τους επαγγελματίες

«Δεν είμαστε ούτε υγειονομικοί, ούτε και νομοθέτες, όμως μπορούμε να κατανοήσουμε ότι η ισχύς των μέτρων δημιουργεί πρόβλημα στην επιχειρηματικότητα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Φαιστού για να προσθέσει:

«Η πανδημία συνεχίζει να υπάρχει, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσει η παραγωγική διαδικασία, ούτε και να δημιουργούνται προβλήματα στην επιχειρηματικότητα. Ασφαλώς και πρέπει να προστατευθούν όλοι από την πανδημία, αλλά βρισκόμαστε σε τέτοιο σημείο που πρέπει να προστατευθούν και οι επιχειρήσεις. Από την πλευρά μας θα πιέσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις για την εξεύρεση λύσεων κι ελπίζουμε πως σύντομα θα έχουμε και απαντήσεις, αλλά και λύσεις. Είμαστε μαζί σας. Η επιχειρηματίες της περιοχής μας πρέπει να στηριχθούν».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ηράκλειο: Ένοχος και στο Εφετείο ο 35χρονος για τον βιασμό των ανιψιών του

Ο Σταύρος Αρναουτάκης για τον εορτασμό του Αγίου Μηνά

Στον Άγιο Νικόλαο έκλεψαν… στο Ηράκλειο τους συνέλαβαν