Μετά τους αστέρες του Χόλιγουντ και αστέρες του Μπόλιγουντ έφτιαξαν ένα τραγούδι που στόχο έχει να εμψωχώσει τον λαό της Ινδίας που και αυτός δοκιμάζεται από την πανδημία του κορωνοϊού.

Με τα αυστηρά μέτρα να είναι σε ισχύ για τρίτη συνεχή εβδομάδα καλλιτέχνες όπως οι Πριγιάνκα Τσόπρα, Αμιτάμπ Μπατσάν και Αξέι Κουμάρ προτρέπουν μέσα από το τραγούδι με τίτλο Muskurayega India (Η Ινδία θα χαμογελάσει) τους συμπατριώτες τους να μείνουν στο σπίτι και να υποστηρίξουν όσους εργάζονται για την αντιμετώπιση του ιού, όπως οι γιατροί, οι νοσηλευτές και οι αστυνομικοί.

Οι καλλιτέχνες στέλνουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι η χώρα θα χαμογελάσει ξανά αν υποστηρίξει ο ένας τον άλλο στην τρέχουσα κρίση.

Πιο συγκεκριμένα ο ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος ηθοποιός Αξέι Κουμάρ ενώνει τις δυνάμεις του με συναδέλφους του για τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας με στόχο τη στήριξη όσων πλήττονται από τον κορωνοϊό.

Το βίντεο του τραγουδιού ξεκινά με το τηλεοπτικό διάγγελμα του πρωθυπουργού, Ναρέντρα Μόντι με το οποίο διαβεβαιώνει τη χώρα ότι κάθε Ινδός θα βγει νικητής από την κρίση του κορωνοϊού. Στη συνέχεια, το βίντεο παρουσιάζει εκπροσώπους κινηματογραφικής βιομηχανίας να δίνουν μήνυμα ελπίδας από τα μπαλκόνια, τις βεράντες των σπιτιών τους.

Οικογενειακή ταινία μικρού μήκους από το σπίτι
Οι Ινδοί αστέρες του Μπόλιγουντ πριν από το αυτό το τραγούδι είχαν φτιάξει μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Οικογένεια». Πρωταγωνιστής ο 77χρονος Αμιτάμπ Μπατσάν ο οποίος με μήνυμά του στους θεατές τους λέει να παραμείνουν στο σπίτι για να ελεγχθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού. «Κάναμε όλοι μαζί αυτή την ταινία αλλά κανένας από μας δεν βγήκε από το σπίτι του» αναφέρει στο τέλος ο διάσημος ηθοποιός για να συνεχίσει: «Κάθε καλλιτέχνης γύρισε τον δικό του ρόλο στο δικό του σπίτι. Κανείς δεν βγήκε από το σπίτι του. Σας παρακαλώ, να παραμείνετε μέσα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να είστε ασφαλείς από αυτόν τον επικίνδυνο κορωνοϊό. Μείνετε στο σπίτι, μείνετε ασφαλείς».

[

](https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ju7ku--S6F4&feature=emb_logo) **[Ειδήσεις σήμερα:

](/oles-oi-eidiseis/)Θρίλερ με νεκρό οδηγό νταλίκας στον Ασπρόπυργο**

Μετανάστες «εξεγέρθηκαν» στο Λαύριο
[
](/greece/article/993986/metanastes-exegerthikan-sto-laurio/)Συμπτώματα του κορωνοϊού σε διαρρήκτη που συνελήφθη στις Σέρρες!