Η Σοφία Φαραζή αποκάλυψε στα social media ότι έχει όλα τα συμπτώματα του κορωνοϊού. Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία φαίνεται να είναι ξαπλωμένη στον καναπέ της, αποκαλύπτοντας παράλληλα πώς έχει όλα τα συμπτώματα του κορωνοϊού.

«Δέκατα έχω, βήχα έχω, κόπωση και πονοκέφαλο έχω» έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. Λίγες ώρες αργότερα, έχοντας λάβει πολλά μηνύματα από ανθρώπους που ανησύχησαν για την υγεία της, η Σοφία Φαραζή επανήλθε με νέα ανάρτηση επισημαίνοντας πως ακολουθώντας τις συμβουλές τους γιατρού της, έθεσε τον εαυτό της σε αυτοπεριορισμό, ενώ δεν έκρυψε ότι όταν παρουσίασε τα πρώτα συμπτώματα πανικοβλήθηκε.

«Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και το ενδιαφέρον. Ο γιατρός μου με συμβούλευσε να παραμείνω σπίτι και να μην έρθω σε επαφή με κανέναν. Τα συμπτώματα είναι ίδια με του ιού, αλλά χωρίς εξέταση δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι. Το αντιμετωπίζουμε όμως σαν να νοσώ, για το καλό όλων. Να σας πω ότι, επηρεασμένη με όσα ακούμε και βλέπουμε, στην αρχή των συμπτωμάτων με έπιασε ένας μικρός πανικός. Ήθελα να εξεταστώ και να μάθω. Ο φόβος μου ήταν κυρίως για τους γονείς μου. Αν το έχω; Αν τους έχω κολλήσει; Όμως η συγκεκριμένη κατάσταση απαιτεί ψυχραιμία. Παίρνουμε μια ανάσα, αφήνουμε χώρο στα νοσοκομεία για αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη και μένουμε σπίτι, για το καλό μας και κυρίως για το καλό των συγκατοίκων μας. Και με το συγκάτοικος εννοώ όλους όσους μοιραζόμαστε τούτο τον κόσμο» έγραψε χαρακτηριστικά.