Τη δική του… καυστική απάντηση έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μετά τον σάλο που ξέσπασε, σήμερα, όταν ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη να φεύγει από σούπερ μάρκετ με δύο γεμάτα καρότσια.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης αρχικά απάντησε στο Twitter γράφοντας:

«Πριν λίγο, σε εκπομπή του MEGA με κατήγγειλαν για «αντικοινωνική συμπεριφορά»! Ο λόγος είναι ότι, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, παρέλαβα από ένα «Σκλαβενίτη» με γεμάτα ράφια κ λίγο κόσμο, μια παραγγελία -2 καρότσια- που είχα κάνει. Χωρίς να το διασταυρώσουν! Έλεος με την λασπολογία!».

Πριν λίγο, σε εκπομπή του MEGA με κατήγγειλαν για «αντικοινωνική συμπεριφορά»! Ο λόγος είναι ότι, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, παρέλαβα από ένα «Σκλαβενίτη» με γεμάτα ράφια κ λίγο κόσμο, μια παραγγελία -2 καρότσια- που είχα κάνει. Χωρίς να το διασταυρώσουν! Έλεος με την λασπολογία!

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) March 18, 2020

Λίγες ώρες μετά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων απάντησε:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον @papadimoulis για την γενναία δημόσια παραδοχή του για το πόσο καλά εξελίσσεται η λειτουργία της Αγοράς των Super Markets με τα μέτρα που θεσπίσαμε. «Με γεμάτα ράφια και λίγο κόσμο…τα δε ράφια γεμάτα».

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον ⁦@papadimoulis⁩ για την γενναία δημόσια παραδοχή του για το πόσο καλά εξελίσσεται η λειτουργία της Αγοράς των Super Markets με τα μέτρα που θεσπίσαμε. «Με γεμάτα ράφια και λίγο κόσμο…τα δε ράφια γεμάτα» εύγε στον ⁦@npapathanasispic.twitter.com/i2oc7rCMbV

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) March 18, 2020

Ο… πόλεμος στο Twitter ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί. Απαντώντας στον υπουργό Ανάπτυξης, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο Twitter: «Αφήστε τις εξυπνάδες κύριε
@AdonisGeorgiadi. Η χώρα και η κοινωνία δίνουν μια δύσκολη μάχη. Πάρτε μέτρα κατά της αισχροκέρδειας στην αγορά. Στηρίξτε το ΕΣΥ που θέλατε να ξηλώσετε. Κάντε κάτι επιτέλους με την τιμή των καυσίμων. Και αφήστε τα ψεύδη ότι η αμόλυβδη είναι στο 1.25€!».

Αφήστε τις εξυπνάδες κύριε @AdonisGeorgiadi. Η χώρα και η κοινωνία δίνουν μια δύσκολη μάχη. Πάρτε μέτρα κατά της αισχροκέρδειας στην αγορά. Στηρίξτε το ΕΣΥ που θέλατε να ξηλώσετε. Κάντε κάτι επιτέλους με την τιμή των καυσίμων. Και αφήστε τα ψεύδη ότι η αμόλυβδη είναι στο 1.25€! https://t.co/coeOKh6D3u

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) March 18, 2020

Και ο κ. Γεωργιάδης επανήλθε: «Ακούστε “κύριε” στην ανάρτησή σας γράψατε ότι μόλις γυρίσατε από τις Βρυξέλλες πήγατε στο Super Market, ενώ θα έπρεπε να είστε σε καραντίνα 14 ημερών για την προστασία της Δημόσιας Υγείας. Δεν σας το είπα και επέλεξα την ειρωνία και φωνάζετε και από πάνω; Ντροπή σας!».

Ακούστε «κύριε» στην ανάρτησή σας γράψατε ότι μόλις γυρίσατε από τις Βρυξέλλες πήγατε στο Super Market, ενώ θα έπρεπε να είστε σε καραντίνα 14 ημερών για την προστασία της Δημόσιας Υγείας. Δεν σας το είπα και επέλεξα την ειρωνία και φωνάζετε και από πάνω; Ντροπή σας!

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) March 18, 2020

Δείτε το βίντεο που δείχνει τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη να φεύγει από σούπερ μάρκετ με δύο γεμάτα καρότσια:

Διαβάστε επίσης:

**[Βρούτσης: Ακύρωση απολύσεων - Όλα τα μέτρα για την προστασία της εργασίας

](/koronoios-live/article/985978/vroutsis-akurosi-apoluseon-ola-ta-metra-gia-tin-prostasia-tis-ergasias/)****Κορωνοϊός - Μέτρα: Θα απαγορευτούν οι συναθροίσεις άνω των 10 ατόμων**

Κορωνοϊός: Κλειστά από σήμερα τα σύνορα της ΕΕ - Κρίσιμη η ελεύθερη διακίνηση εμπορευμάτων, λέει η Μέρκελ