Ελέγχθηκαν 31 σούπερ μάρκετ την Κυριακή και φαίνεται πως τηρούνται τα μέτρα για την ασφάλεια εργαζόμενων και καταναλωτών, σύμφωνα με τον Αδωνι Γεωργιάδη και χθεσινή του ανάρτηση στο twitter.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανέφερε ότι έγιναν έλεγχοι σε 12 σούπερ μάρκετ στο Παγκράτι, στην Καισαριανή και στην περιοχή Ζωγράφου, 4 σε Αχαρνές και Μενίδι και 15 σε Γαλάτσι, Ν. Ιωνία και Μεταμόρφωση.

«Σε όλα επικρατούσε τάξη. Σε όλα υπήρχαν στην είσοδο υπάλληλοι για έλεγχο των εισερχομένων, επίσης εντός υπήρχε ο προβλεπόμενος αριθμός καταναλωτών», υπογράμμισε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Σήμερα ελέγχθηκαν 31 S/M.
Στο Παγκράτι/ Καισαριανή και Ζωγράφου 12. Αχαρνές, Μενίδι 4 Γαλάτσι, Ν Ιωνία, Μεταμόρφωση 15
Σε όλα επικρατούσε τάξη. Σε όλα υπήρχαν στην είσοδο υπάλληλοι για έλεγχο των εισερχομένων επίσης εντός υπήρχε ο προβλεπόμενος αριθμός pic.twitter.com/x4gShPUjvf

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) March 22, 2020

Πάντως από τις φωτογραφίες φαίνεται πως δεν υπήρξε και μεγάλη προσέλευση κόσμου.

Μήπως πρέπει να στο υπουργείο να το ξανασκεφτούν και να λάβουν υπόψη τους τόσο τις έντονες διαμαρτυρίες και διαφωνίες πολλών συνδικαλιστικών οργανώσεων όσο και πολλών πολιτών που επισημαίνουν ότι πλέον το πρόβλημα δεν είναι ο χρόνος, αλλά τα χρήματα που ξανα δεν υπάρχουν αλλά και ο φόβος της μετάδοσης του ιού;

Μας φτάνουν οι υπόλοιπες ημέρες από τις 7πμ ως τις 10μμ αλλά καιτα Σάββατα…