Σχόλιο της ΚΟ του ΚΚΕ Λασιθίου για την έναρξη των εμβολιασμών των ηλικιών 60-64 ετών μόνο στον Άγιο Νικόλαο:

“Δεν περνάει μέρα που να μην αποδεικνύονται οι εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης, του Υπουργείου Υγείας, της 7ης ΥΠΕ στα ζητήματα που αφορούν την αντιμετώπιση της πανδημίας και συνολικά της Υγείας στο Λασίθι. Τελευταίο “λιθαράκι” που προστίθεταιστην εκρηκτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στις μονάδες υγείας, στα νοσοκομεία, κέντρα υγείας και περιφερειακά ιατρεία του Λασιθίου, ο εμβολιασμός των ηλικιών 60-64 ετών ΜΟΝΟ(!) στο εμβολιαστικό κέντρο -του “κοκκινου” αυτή την περίοδο- Αγίου Νικολάου.

Ο κόσμος πραγματικά παραμιλάει με αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση, που “επιθεώρησε"- μάλιστα- πρόσφατα ο αναπληρωτής υπουργός υγείας ώστε να μας πει ότι όλα βαίνουν καλώς.

Αν(λέμε άν…) υπάρχει τσίπα:

-Τώρα! να ενισχυθούν τα Κέντρα Υγείας Σητείας, Ιεράπετρας, Οροπέδιου Λασιθίου και το εμβολιαστικό κέντρο Νεάπολης με το απαραίτητο προσωπικό και εξοπλισμό, ώστε στους κατάλληλους χώρους να προχωρήσει ο εμβολιαστικός σχεδιασμός
-Τώρα! να δημιουργηθούν και στελεχωθούν κινητές μονάδες εμβολιασμού δίπλα σε κάθε Κέντρο Υγείας για την αποφυγή άσκοπων μετακίνησεων, ειδικά ασθενών με προβλήματα υγείας, κινητικά προβλήματα κ.α.
-Τώρα! να ενταχθούν δίπλα στις ηλικιακές ομάδες που εμβολιάζονται και άλλες ειδικές ομάδες του πληθυσμού όπως οι εκπαιδευτικοί και οι εργαζόμενοι στα σούπερμαρκετ.”

Ειδήσεις σήμερα

Ηράκλειο: Καταλήψεις και σήμερα - Τα αιτήματα των μαθητών

Κορωνοϊός - Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου: Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις σχολείων

48ωρη προειδοποιητική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων