Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα» με νόημα για τη νέα τηλεοπτική της «αντίπαλο» Τατιάνα Στεφανίδου, λέγοντας πως όλοι έχουν περάσει απέναντί τους από αυτή τη ζώνη και ξεκαθαρίζει για πρώτη φορά τι συνέβη με τις «Σφήκες».

«Όλοι ίσα είμαστε, κάποιος λίγο παραπάνω, κάποιος λίγο παρακάτω. Από αυτή τη ζώνη έχουν περάσει όλοι απέναντί μας. Έρχεται η Τατιάνα απέναντί μας ή πάει αλλού; Δεν υπάρχουν αντίπαλοι, υπάρχουν καλές και κακές εκπομπές. Η Τατιάνα δεν είναι νέος αντίπαλος είναι παλιός, την ξέρουμε. Είναι η Τατιάνα. Τη φοβόμαστε λες; Εγώ δεν φοβάμαι κανέναν. Ο συγκεκριμένος όμιλος αποφάσισε να βάλει δύο εκπομπές απέναντι -αν ισχύει αυτό γιατί εγώ δεν το ξέρω. Αυτό νομίζω είναι για να σας συντρίψει όλους. Εγώ, λοιπόν, πιστεύω ότι θα γειώσουμε τον ανταγωνισμό πριν ξεμαλλιαστούμε» ανέφερε η παρουσιάστρια του Star.

Όσον αφορά το περιστατικό με τις «Σφήκες» στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Ζήνα Κουτσελίνη σχολίασε: «Είναι λήξαν το περιστατικό με τις Σφήκες. Για μένα η τηλεόραση δεν έχει να κάνει με το YouTube και το Instagram. Όταν μια γυναίκα 50 ετών και μάλιστα μάνα εκτίθεται στον τηλεοπτικό αέρα πρέπει και τα λόγια να είναι κόσμια».