Συνολική ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επιβλήθηκε στον 65χρονο άντρα που απείλησε με όπλο την πρώην σύζυγό του στο Ηράκλειο και στον οποίο ασκήθηκαν διώξεις για ενδοοικογενειακή απειλή, παράνομη οπλοφορία και διατάραξη οικιακής ειρήνης. Παράλληλα, του επιβλήθηκε ο όρος να μην πλησιάζει στα 50 μέτρα την πρώην γυναίκα του.

Ο άντρας συνελήφθη μετά την καταγγελία της 64χρονης γυναίκας, δικάστηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου και ενώ παραδέχτηκε ότι κρατούσε πιστόλι κρότου, ισχυρίστηκε πως δεν την απείλησε, δεν την εξύβρισε, ούτε είχε σκοπό να της κάνει κακό!

Από την πλευρά της η πρώην σύζυγός του με την οποία έχουν πέντε παιδιά, κατέθεσε ότι χώρισε γιατί ο 65χρονος δεν της φερόταν καλά και περιγράφοντας το περιστατικό, είπε ότι η ίδια είχε πάει για ψώνια και ένας άγνωστος άντρας προσφέρθηκε να την βοηθήσει να τα μεταφέρει.

Έτσι και έγινε, με τον πρώην σύζυγό της ωστόσο να την περιμένει κρυμμένος στην πυλωτή το σπιτιού και κραδαίνοντας το πιστόλι να λέει - σύμφωνα με την ίδια: “Θα σε σκοτώσω, αυτός είναι ο αντικαταστάτης;”

Δείτε επίσης:

Απείλησε με όπλο την εν διαστάσει σύζυγό του!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο