ΚΡΗΤΗ: 1ο Παγκρήτιο expo-Forum στις Βρυξέλλες για την προώθηση των Κρητικών Προϊόντων στην καρδιά της Ευρώπης

Βασικά σημεία άρθρου by Parakritika AI −
  • Τα Επιμελητήρια της Κρήτης διοργανώνουν το 1ο Παγκρήτιο expo-Forum στις Βρυξέλλες για διεθνή προώθηση προϊόντων.
  • Θα πραγματοποιηθούν στοχευμένες Β2Β συναντήσεις μεταξύ παραγωγών της Κρήτης και 50-60 επιλεγμένων αγοραστών από το Βέλγιο.
  • Η εκδήλωση θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2026 στο Ferme Foster στο Rosières των Βρυξελλών.
  • Η συμμετοχή των επιχειρήσεων είναι ΔΩΡΕΑΝ, με καταληκτική ημερομηνία αίτησης την Πέμπτη 2 Απριλίου 2026.

Ένα ακόμη βήμα για την αναγνώριση της αξίας των προϊόντων που παράγει η κρητική γη και την προώθησή τους στη διεθνή αγορά, σχεδιάζουν τα Επιμελητήρια της Κρήτης, με τη διοργάνωση του 1ου Παγκρήτιου expo-Forum στις Βρυξέλλες.

Πρόκειται για προκαθορισμένες Β2Β συναντήσεις που θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν παραγωγοί και μεταποιητές του κλάδου των τροφίμων και ποτών από τις 4 περιφεριφερειακές ενότητες της Κρήτης, με 50-60 προσεκτικά επιλεγμένους εισαγωγείς, χονδρεμπόρους, λιανοπωλητές, επαγγελματίες εστίασης και εξειδικευμένους διανομείς από το Βέλγιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απόφαση προσωρινών αποτελεσμάτων για ανανεώσεις και νέες άδειες πωλητών λαϊκών αγορών

10 Μαρτίου 2026

Που ξεπέρασε τα 2 ευρώ η τιμή της αμόλυβδης; Στους πιο ακριβούς οι νομοί της Κρήτης

10 Μαρτίου 2026

Οι στοχευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2026 στο Ferme Foster στο Rosières των Βρυξελλών. Η συμμετοχή των επιχειρήσεων είναι ΔΩΡΕΑΝ, αλλά απαιτείται η συμπλήρωση αίτησης έως την Πέμπτη 2 Απριλίου 2026.

Το 1ο Παγκρήτιο expo-Forum στις Βρυξέλλες διοργανώνεται από τα Επιμελητήρια της Κρήτης με κοινό στόχο την προώθηση των κρητικών προϊόντων και την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων-μελών τους στη διεθνή αγορά.

Παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις θέλουν να συμμετάσχουν στο expo-Forum να δηλώσουν συμμετοχή, αποστέλλοντας τη σχετική φόρμα συμμετοχής στο email: [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Χανίων και με τη Ναταλία Κοτσάκη στο τηλέφωνο: 28210 52329.

ΚΡΗΤΗ: 1ο Παγκρήτιο expo-Forum στις Βρυξέλλες για την προώθηση των Κρητικών Προϊόντων στην καρδιά της Ευρώπης