Ένα ΙΧ παρκαρισμένο σε κεντρικό σημείο στην μικρή πλατεία του χωριού γκρέμισε ένα παλιό οίκημα όταν το οδόστρωμα υποχώρησε και μαζί του παρέσυρε και το ΙΧ μέσα στο σπίτι

Ένα απίστευτο και επικίνδυνο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου, στον οικισμό του Αγίου Ιωάννη στην Ιεράπετρα, λόγω της έντονης κακοκαιρίας, το οποίο θα μπορούσε να έχει πολύ χειρότερη κατάληξη.

Ένα ΙΧ παρκαρισμένο σε κεντρικό σημείο στην μικρή πλατεία του χωριού γκρέμισε ένα παλιό οίκημα όταν το οδόστρωμα υποχώρησε και μαζί του παρέσυρε και το ΙΧ μέσα στο σπίτι.

Το περιστατικό συνέβη μετά τις 10 το βράδυ και ευτυχώς ούτε μέσα στο όχημα ούτε στο σπίτι βρισκόταν κανείς. Σύμφωνα με το radiolasithi.gr, έχει υποχωρήσει σχεδόν ο μισός δρόμος που οδηγεί στο εσωτερικού του χωριού και όσοι βρίσκονται στο σημείο κινούνται με προσοχή από το τμήμα που δεν έχει υποχωρήσει

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Νεκτάριος Παπαδάκης είναι ενήμερος για το περιστατικό και αργότερα σήμερα θα βρεθεί στο σημείο για να διαπιστώσει αν υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα στο σημείο που υποχώρησε το οδόστρωμα, αφού μέχρι τώρα δεν υπάρχει σαφής εικόνα από το σημείο.