Χειροπέδες σε μία γυναίκα στα Χανιά έβαλαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων. Εξιχνιάστηκαν ακόμη τρείς υποθέσεις κλοπών – διαρρήξεων, οι οποίες διαπράχθηκαν σε επιχειρήσεις και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 11ης Ιουλίου, σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, άγνωστος δράστης αφαίρεσε από δύο επιχειρήσεις συνολικά το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.

Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι η γυναίκα αυτή διέπραξε τις παραπάνω κλοπές.

Από την συνεχιζόμενη προανάκριση, προέκυψε ότι από τις 23 Μαϊου έως και τις 19 Ιουνίου, η γυναίκα είχε διαπράξει ακόμα τρείς (3) κλοπές- διαρρήξεις σε επιχειρήσεις σε περιοχές των Δήμων Κισσάμου και Πλατανιά, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 470 ευρώ, ποσότητα μελιού και ποσότητα λαδιού.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της με την συνδρομή και αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

• Το χρηματικό ποσό των 405 ευρώ,

• Διαρρηκτικά εργαλεία και

• Μία ηλεκτρονική συσκευή (tablet), την κατοχή της οποίας δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά

Νοσοκομεία Κρήτης: Μειώθηκαν οι ασθενείς με κορωνοϊό

Ηράκλειο: Ο έλεγχος του ΤΑΕ στο σπίτι, τον έβαλε σε μπελάδες