Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στα Χανιά, όπου, όππως αποκάλυψε ένας μπάρμαν γνωστού μαγαζιού της πόλης στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ANT1, ένας πελάτης επέστρεψε μετά από δέκα χρόνια 40 ευρώ που είχε πάρει έπειτα από λάθος στα ρέστα!

Ο θαμώνας είχε πάει στο μπαρ πριν από δέκα χρόνια και είχε κάνει λογαριασμό 60 ευρώ. Πάνω του είχε ένα 50ευρω και 10εύρω, τα οποία και έδωσε στον μπάρμαν, ωστόσο εκείνος προφανώς νόμίζε ότι πήρε δύο χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και του έδωσε ρέστα 40 ευρώ.

Ο πελάτης αν και κατάλαβε το λάθος πήρε τα ρέστα, ωστόσο όπως φάνηκε, το έφερε βάρος στη συνείδησή του. Έτσι μετά από δέκα χρόνια, βρήκε την ευκαιρία σε ένα γάμο που ήταν κουμπάρος και έδωσε σε μπάρμαν του μαγαζιού έναν φάκελο που περιείχε 40 ευρώ και μια επιστολή, με την οποία εξηγούσε τι είχε συμβεί, για να την παραδώσει στον ιδιοκτήτη.

Μεταξύ άλλων στην επιστολή του, ανέφερε: “Ονομάζομαι Αριστοτέλης, δεν γνωριζόμαστε. Πριν κάποια χρόνια 10 ή 11 ίσως, παρόλο που βρισκόμουν σε αρκετά δύσκολη οικονομική κατάσταση επέλεξα να βγω με μία κοπέλα και ήρθαμε στο μαγαζί σου. Αφού ήπιαμε κοκτέιλ ζήτησα τον λογαριασμό. Το κόστος για αυτά που είχαμε πάρει ήταν 60 ευρώ, εγώ είχα ακριβώς 60 ευρώ. Ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ και ένα των 10 ευρώ. Τα έδωσα στο bartender και εκείνος προφανώς μπέρδεψε τα χαρτονομίσματα των 10 ευρώ με 50 ευρώ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Χαμόγελα σε εστίαση και λιανικό εμπόριο

Ηράκλειο: Στον χορό των Ρίχτερ - Νέα σεισμική δόνηση έγινε αισθητή

Κρήτη - κορωνοϊός: 86 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ