«Λαβράκι» έπιασε η Ελληνική Αστυνομία, στη μάχη κατά των κυκλωμάτων εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν μεταξύ άλλων ηρωίνη βάρους 2,5 κιλών, ποσότητα κοκαΐνης, χασίς βάρους επτά κιλών, ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, αλβανικής καταγωγής, δύο άνδρες και μία γυναίκα, η οποία ήταν μάλιστα η μητέρα του ενός εκ των συλληφθέντων.

Οι δύο Αλβανοί που συνελήφθησαν, είναι παλιοί γνώριμοι των αστυνομικών αρχών, καθώς έχουν απασχολήσει για παρόμοια υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, σε προάστια του Ηρακλείου Κρήτης πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες ώρες μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, η οποία και κατάφερε ένα καίριο πλήγμα στα κυκλώματα που διακινούν «σκληρά» ναρκωτικά στις πιάτσες των τοξικομανών.

Ειδικότερα, άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, πραγματοποίησαν έφοδο σε σπίτια στα οποία διέμεναν Αλβανοί και κατάφεραν να εντοπίσουν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών.

Οι έφοδοι πραγματοποιήθηκαν σε οικίες στην περιοχή του Παγκρητίου Σταδίου και του Μασταμπά.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί βρήκαν για πρώτη φορά (σε τοπικό επίπεδο) ζυγαριές ακριβείας που προήλθαν από μετατροπή …mouse pad, ενώ και ο τρόπος συσκευασίας της κοκαΐνης - την οποία οι δράστες πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων προκάλεσε εντύπωση στις διωκτικές αρχές.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.