Στα κρατητήρια κατέληξαν χθες βράδυ τρεις οδηγοί μοτοσικλέτας στον Αγιο Νικόλαο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, σε έλεγχο των αστυνομικών της Τροχαίας, βρέθηκαν να οδηγούν χωρίς δίπλωμα ενώ ο ένας εξ αυτών είχε καταναλώσει και μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
“Το Τμήμα Τροχαίας Αγίου Νικολάου έχει ξεκινήσει ειδική δράση για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων καθώς έχουμε πολλές καταγγελίες για επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά. Οι έλεγχοι αυτοί θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση” λέει στο ekriti.gr ο Γενικός Γραμματέας της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας και Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Αγίου Νικολάου, Αστυνόμος Β’ Πέτρος Ζερβάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο δεκαήμερο, μαζί με τις χθεσινές, έχουν γίνει 8 συλλήψεις οδηγών σε Νεάπολη, Κριτσά και μέσα στην πόλη του Αγίου Νικολάου.
Γιώργος Ι. Παπαδάκης