Συνελήφθη, ημεδαπός σήμερα σε περιοχή του Δήμου Φαιστού - Στο σπίτι του έκρυβε ναρκωτικά και όπλα, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησε σήμερα Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου η αστυνομία σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, καθώς μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 180 γραμμάρια κάνναβης, ένα κυνηγετικό όπλο και ζυγαριά ακριβείας.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρονται τα εξής:

«Συνελήφθη, σήμερα (23.11.2022) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Φαιστού από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα (23.11.2022) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ημεδαπού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: εκατόν ογδόντα (180) γραμμάρια κάνναβης, κυνηγετικό όπλο και ζυγαριά ακριβείας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού».