Πολιτική ΑΡΘΡΑ

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΟΡΩΝΟ-ΑΛΑΛΟΥΜ


Της Λέττας Καλαμαρά

Στα όρια της τραγωδίας κινείται πλέον η κυβερνητική ανικανότητα στην αντιμετώπιση του COVID-19 και κυρίως η έλλειψη στρατηγικής. Οι περίφημοι διορισμένοι πολιτικοί του κ.Μητσοτάκη ζημιώνουν εθνικά την Ελλάδα και τους πολίτες της καθημερινά. Όλοι οι Ευρωπαίοι απελευθερώνονται σταδιακά και οι Έλληνες παραμένουν εγκλωβισμένοι στην ανύπαρκτη πολιτική Μητσοτάκη μέχρι αρχές ή μέσα Μαΐου που καταφθάνουν οι Βόρειοι για να απολαύσουν τις δομές μας.

Σήμερα ο καθηγητής Ιατρικής της Γενεύης κ.Δερμιτζάκης ενημερώνει περί αποτυχίας της Κυβέρνησης στην αντιμετώπιση του ιού και προτείνει χαλάρωση του lockdown.  Σήμερα η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ κα Παγώνη ενημερώνει ότι τάσσεται υπέρ του ανοίγματος των καταστημάτων και σχολείων από την επόμενη Τρίτη 16 Μαρτίου 2021. Σήμερα κυβερνητικές πηγές ενημερώνουν ότι αποκλείουν κάθε ενδεχόμενο να ανοίξει το βάρβαρο lockdown την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 για το καλό μας.

Ο δύσμοιρος Έλληνας πολίτης, επιχειρηματίας, οικογενειάρχης, υπάλληλος που πληρώνει φόρους για ένα αποτελεσματικό Κράτος απαιτεί σεβασμό και μία Κυβέρνηση να μεριμνά για τον ίδιο πρωτίστως ανεξαρτήτως αν ανήκει στην ελίτ και την αυλή Μητσοτάκη. Η λεηλασία του δημοσίου χρήματος, η απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων, τα ξένα funds με τις βαλίτσες τους είναι κατανοητό να αποτελούν προτεραιότητα δημοσίων λειτουργών, επιχειρηματιών βιτρίνας και αραχτών πολιτών καθώς και η υποδοχή των τουριστών της Βορείου Ευρώπης στην αποικία τους, όπως είναι η Ελλάδα. Όμως οι μάσκες οφείλουν να πέσουν καινα  μας ενημερώσουν υπεύθυνα η Κυβέρνηση Μητσοτάκη τι μέλλει γενέσθαι μέχρι την Ανάστασή μας.

Ειδάλλως το κυβερνητικό κορωνο-αλαλούμ μετατρέπεται σε επικίνδυνο όσο καταστρέφονται επιχειρήσεις, οικογένειες και ζωές και απαιτεί ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ. Πολύ περισσότερο όσο κάποιοι διαμορφώνουν παιδικές ψυχές σε ένα βάναυσο καθεστώς περιορισμού θεμελιωδών ελευθεριών για τις οποίες οι Έλληνες έχυσαν το αίμα τους.

Άμεση ενημέρωση για τη στρατηγική COVID-19, αν υπάρχει, και απαλλάξτε μας το συντομότερο δυνατό από την επιζήμια για το δημόσιο συμφέρον πολιτική σας παρουσία. Οι πολίτες σας ψήφισαν για μία καλύτερη ζωή και εξαθλιώνετε τις ζωές τους και εξαγοράζετε συνειδήσεις.