Κύκλωμα εκβιαστών: «Δεν αποδέχομαι τις κατηγορίες» - Τι λέει η «Νάνσυ» μέσα από τη φυλακή
Τη δική της απάντηση στις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει δίνει η «Νάνσυ», η φερόμενη ως αρχηγός του κυκλώματος που εκβίαζε καταστηματάρχες στην Αθήνα.
Η «Νάνσυ» επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με εγκληματική οργάνωση και με εκβιασμούς κάνοντας λόγο για λανθασμένη ερμηνεία στους διαλόγους που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα για επαγγελματικές της δραστηριότητες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 15.07.2024 20:40Αντιδράσεις στην Κρήτη: Πετούσαν πέτρες σε ελικόπτερο της Πυροσβεστικής ενώ γέμιζε νερό
«Δεν αποδέχομαι την κατηγορία»
Στις πρώτες της δηλώσεις στο STAR, μέσα από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού ανέφερε: «Δεν αποδέχομαι την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης ούτε του εκβιασμού. Είναι δυνατόν να έχω κάνει εγκληματική οργάνωση με τη μητέρα μου ηλικίας 75 ετών και τον αδερφό μου; Στους διαλόγους ερμηνεύονται με λάθος τρόπο οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες. Είμαι διεκπεραιώτρια και αυτό που κάνω είναι να μεσολαβώ για να λύνονται πρακτικά θέματα που έχουν καταστηματάρχες με το Δημόσιο προς όφελός τους».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η απολογία της «Νάνσυ» δε βοήθησε τις ανακριτικές αρχές όμως θα δώσει και συμπληρωματική απολογία. Η «Νάνσυ» φέρεται να επιφυλάσσεται στο μέλλον να δώσει στοιχεία σε ό,τι αφορά στη δωροδοκία δημοσίων υπαλλήλων.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Ανάλυση CNN: Η επόμενη μέρα μετά την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ: Εκστρατεία τακτικής για να οδηγηθεί ξανά στον Λευκό Οίκο

Έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τις τιμές χονδρικής στο ρεύμα

Ουρές τουριστών στην Ακρόπολη υπό 50 βαθμούς Κελσίου - Τι έδειξε θερμική κάμερα

Έρευνα της Daily Mail για τις τιμές στη Μύκονο: 285 ευρώ για παϊδάκια και 267 ευρώ για δύο μπύρες και μία γαρνιτούρα
