Κύκλωμα Πολεοδομίας Ρόδου: Ολοκληρώνεται ο πειθαρχικός έλεγχος για τους δύο δικαστικούς
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για το κύκλωμα στην Πολεοδομία της Ρόδου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο πειθαρχικός έλεγχος που είχε διατάξει η πρόεδρος του Αρείου Πάγου για τους δύο δικαστικούς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠολιτική | 29.03.2025 15:42Συνεργάτες Δούκα για Μπατζελή: Δεν γίνεται να εφαρμόζονται δύο μέτρα και δύο σταθμάΚόσμος | 29.03.2025 15:55 Εικόνες βιβλικής καταστροφής στη Μιανμάρ: Η διεθνής κοινότητα σπεύδει στο πλευρό της πληγείσας χώρας - Μάχη με το χρόνο για επιζώντες στα ερείπια
Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ολοκληρώνεται εντός της ημέρας (29/3), ο έλεγχος που διεξάγει στο νησί ο επιθεωρητής της 6ης Δικαστικής Περιφέρειας, Αρεοπαγίτης κ. Αθανάσιος Θεοφάνης, μετά την παρέμβαση της Προέδρου του Αρείου Πάγου, κας Ιωάννας Κλάπα, η οποία έχει ζητήσει επείγοντα πειθαρχικό έλεγχο για τους δικαστές της Ρόδου και άφησαν ελεύθερους με περιοριστικούς όρους και υψηλά ποσά εγγύησης τους εμπλεκόμενους στο κύκλωμα της Πολεοδομίας.
Επιπλέον, σύμφωνα με την εφημερίδα «Η ΡΟΔΙΑΚΗ» ο κ. Θεοφάνης αμέσως θα προχωρήσει στην έκθεση – αναφορά του, η οποία και θα σταλεί στον Άρειο Πάγο.
Διαβάστε ακόμηΕικόνες βιβλικής καταστροφής στη Μιανμάρ: Η διεθνής κοινότητα σπεύδει στο πλευρό της πληγείσας χώρας - Μάχη με το χρόνο για επιζώντες στα ερείπια

Ο Τραμπ πιέζει τους συμβούλους του να κλιμακώσουν την αύξηση των δασμών ενόψει 2ας Απριλίου

Φρίκη στους Αγίους Ανάργυρους: Συνελήφθη 20χρονος που ασέλγησε σε νήπιο την ώρα του διαλείμματος

Οι Sex Pistols επιστρέφουν στη σκηνή μετά από 22 χρόνια χωρίς τον Τζόνι Ρότεν
