Στα χέρια πέντε ανήλικων μαθητών που είχαν κρυφτεί στο προαύλιο ενός Γυμνασίου στη Λάρισα, περιφερόταν ένα τσιγαριλίκι το οποίο κάπνιζαν όλοι μαζί! Όμως, τους αντιλήφθηκαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που επενέβησαν άμεσα.

Μόλις τους είδαν, οι νεαροί πέταξαν στο έδαφος το τσιγαριλίκι αλλά δεν απέφυγαν την σύλληψη και την προσαγωγή τους στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και σε βάρος των γονέων τους για πλημμελή εποπτεία ανηλίκων. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας τους άφησε ελεύθερους, αλλά ενημερώθηκε για την σύλληψή τους η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αναμένεται γερή «καμπάνα» στους πέντε μαθητές.

*** Άλλος ένας ανήλικος συνελήφθη στη Ρόδο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. με ναρκωτικά. Πρόκειται για έναν 17χρονο Έλληνα που εντοπίστηκε μαζί με έναν 29χρονο αλλοδαπό, ενώ είχαν στην κατοχή τους ακατέργαστη κάνναβη βάρους 11,5 γραμμαρίων που κατασχέθηκε. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών.

*** Σε έλεγχο υποβλήθηκε στην Πάτρα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ένας 22χρονος Έλληνας και στην κατοχή του βρέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 120 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε. Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.