Λάρισα: Προφυλακιστέος ο 50χρονος για την κακοποίηση των δύο παιδιών
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 50χρονος οδηγός ταξί που κατηγορείται για την κακοποίηση των δύο παιδιών στη Λάρισα, με τον εν λόγω άνδρα να διατηρεί σχέση με τη μητέρα των ανήλικων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 21.05.2025 17:50 Πέπλο φρίκης στη Λάρισα: Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις της παιδιάτρου για τα δύο αδερφάκια - Ζητιάνευαν σε ταβέρνες
Σημειώνεται ότι τα δύο παιδιά, 5 και 6 ετών, τον έχουν κατονομάσει ως κακοποιητή τους, με τον ίδιο να περνά την είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας, ώστε να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, αφού προηγουμένως έλαβε προθεσμία.
Ο 50χρονος κατηγορείται -μεταξύ άλλων- για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε ανήλικους, με τα παιδιά να φέρουν εμφανή σημάδια εγκαυμάτων στο σώμα τους.
Τέλος, αξίζει να υπενθυμιστεί ότι η μητέρα των ανήλικων προφυλακίστηκε για την ίδια υπόθεση.
Διαβάστε ακόμηΔιπλό χτύπημα Τραμπ με δασμούς: Απειλή για 50% στην Ευρωπαϊκή Ένωση και 25% στην Apple

Έχει ο καιρός… γυρίσματα: Από το «καλοκαίρι» στις βροχές και στις χαλαζοπτώσεις

Απόβαση χιλιάδων Ελλήνων στο Άμπου Ντάμπι για το Final Four της Euroleague - Η ώρα των παιχνιδιών

Ρότερνταμ: Το πρώτο μουσείο στον κόσμο αφιερωμένο στη μετανάστευση άνοιξε τις πόρτες του
