Τέσσερις κάτοικοι του Πολιχνίτου στη Λέσβο συνελήφθησαν για διάπραξη έκνομων ενεργειών σε βάρος αστυνομικών, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα stonisi.gr, επικαλούμενο ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς Σάββατο 25 Φεβρουαρίου όταν επιχειρήθηκε αστυνομικός έλεγχος, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για διατάραξη ησυχίας.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, οι συλληφθέντες που βρίσκονταν στο χώρο του καταστήματος, εξύβρισαν και απείλησαν τους αστυνομικούς, αρνούμενοι να συμμορφωθούν σε υποδείξεις τους.

Κατά την εξέλιξη του περιστατικού, ένας από τους συλληφθέντες κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος αστυνομικού, κρατώντας μεταλλικό αντικείμενο, ενώ αντιστεκόμενος στη σύλληψή του, χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο δύο αστυνομικούς, σύμφωνα με πάντα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Η ποινική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τεσσάρων κατοίκων του Πολιχνίτου περιλαμβάνει, κατά περίπτωση, τα αδικήματα της εξύβρισης, της απειλής, της δυσφήμησης, της απείθειας, της βίας κατά υπαλλήλων και της πρόκλησης σωματικής βλάβης, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ