Μετά την ευρεία νίκη της ΝΔ στις εκλογές της 21η Μαΐου, φαίνεται πως η ημερομηνία των δεύτερων εκλογών επισπεύδεται κατά μια εβδομάδα.

Η διαδικασία των διερευνητικών εκλογών αναμένεται να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ανδραβίδα: Η πιο σύγχρονη βάση της Ευρώπης με τα F-35 Στη Βουλή θα μεταβεί, στις 11:30, η υπηρεσιακή υπουργός Εσωτερικών Καλλιόπη Σπανού, προκειμένου να παραδώσει στον πρόεδρο του Κοινοβουλίου Κώστα Τασούλα τα αποτελέσματα των εκλογών και την κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων. Μισή ώρα μετά αναμένεται στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Πρόεδρος της Βουλής για να τις δώσει τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής.

10:45 Στο αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών αναφέρονται σήμερα Δευτέρα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και την επικράτηση του κυβερνώντος κόμματος της Νέας Δημοκρατίας με μεγάλη διαφορά.psifodeltia-ekloges-2023-1024x615-1.jpg

10:30 Απίστευτο αλλά αληθινό… ξανά! Μόλις μια, ήταν η ψήφος που έλαβε το κόμμα «Δημοσθένης Βεργής ΕΛΛΗΝΕΣ Οικολόγοι».

Με ενσωματωμένα τα αποτελέσματα από το 99,63% των εκλογικών τμημάτων ο Δημοσθένης Βεργής βρέθηκε να παίρνει μόνο μια ψήφο!

Τρομακτικές διαστάσεις παίρνει η νοθεία στα καύσιμα - Πάρτι κερδοσκόπων [πίνακες] Ακολουθήστε tanea130.pngστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από tanea130.png