Λούνα παρκ στη Χαλκιδική: Δεν είχε άδεια από τον Δεκέμβριο - Εν αναμονή νέων διώξεων
Χωρίς άδεια λειτουργούσε το λούνα παρκ στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής από τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 11.09.2024 22:18 Χαλκιδική: Έδειραν ΑμεΑ σε βενζινάδικο γιατί είχε πρόβλημα η κάρτα του - «Οι αστυνομικοί δεν με βοήθησαν»
Κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας ο δήμος Κασσάνδρας έδωσε στην οικογένεια του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ, έγγραφα για το πάρκο ενώ την Πέμπτη (12/09) καταθέτει η δήμαρχος Κασσάνδρας και ένας υπάλληλος υπεύθυνος για αδειοδοτήσεις. Σε ένα από αυτά τα έγγραφα, ο δήμος παραδέχεται πως το 2024 δεν είχε λάβει κανέναν φάκελο για έγκριση λειτουργίας του λούνα παρκ.
«Σας έχουμε ενημερώσει με προγενέστερο έγγραφο ότι δεν κατατέθηκε φάκελος για το λούνα παρκ το 2024, ούτε και υπεύθυνες δηλώσεις», αναγράφεται μεταξύ άλλων.
Έρευναγια πλαστογραφία
Την ίδια στιγμή, τονίζεται ότι όσα έγγραφα φέρεται να κατέθεσε ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ στην αστυνομία μετά το δυστύχημα, δεν τα έχει στην κατοχή του ο δήμος, γεγονός που εγείρει αμφιβολίες για την γνησιότητά τους. Τέλος, τουλάχιστον πέντε άτομα ερευνώνται από τις Αρχές προκειμένου να ασκηθούν νέες διώξεις.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Στον «αέρα» η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ: Τι έχει συμβεί με το φιλόδοξο έργο

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης ενεργοποίησε δίαυλο επικοινωνίας με στελέχη και «ζυγίζει» την επόμενη κίνηση

Χαλκιδική: Έδειραν ΑμεΑ σε βενζινάδικο γιατί είχε πρόβλημα η κάρτα του - «Οι αστυνομικοί δεν με βοήθησαν»

Δεν θα τον γνωρίσετε: Ο 16χρονος Μιχάλης Χατζηγιάννης στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση
