Η τράπεζα έβαλε σε εφαρμογή τις νομικές διαδικασίες για την είσπραξη οφειλής ύψους 100.000 ευρώ η οποία ήταν σε εκκρεμότητα για αρκετά χρόνια αφού ο οφειλέτης δήλωνε αδυναμία εξόφλησης

Την αναστολή του πλειστηριασμού ακινήτου του στο Κολωνάκι πέτυχε ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος καθώς επήλθε συμφωνία με την Alpha Bank.

Με βάση το χρονοδιάγραμμα, είχε προγραμματιστεί για σήμερα να βγει στο σφυρί ακίνητο επί της οδούς Δημοκρίτου 19 που στεγάζονταν το δικηγορικό γραφείο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

Η διοίκηση της Alpha Bank έβαλε σε εφαρμογή τις νομικές διαδικασίες για την είσπραξη οφειλής ύψους 100.000 ευρώ η οποία ήταν σε εκκρεμότητα για αρκετά χρόνια αφού ο οφειλέτης δήλωνε αδυναμία εξόφλησης.

Η τράπεζα άναψε το «πράσινο φως» για τον πλειστηριασμό του ακινήτου στη οδό Δημοκρίτου αποτιμώντας την αξία του στα 1,2 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για μία αυτοτελής και ανεξάρτητη οριζόντια ιδιοκτησία (κατοικία- διαμέρισμα). Το ισόγειο ορόφου, επιφανείας μέτρων τετραγωνικών (213,00).Η πολυκατοικία κτισμένης επί οικοπέδου εκτάσεως μέτρων τετραγωνικών έκταση 505,44 .

Η τράπεζα ζητούσε ως πρώτη προσφορά από τους ενδιαφερόμενους το ποσό των 441.000 για τη συμμετοχή τους στον πλειστηριασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οφειλέτης σε διάστημα 15 ημερών πρέπει να εκπληρώσει τους όρους της συμφωνίας για την αποπληρωμή τους χρέους διότι η τράπεζα θα επανέλθει με νέα ημερομηνία πλειστηριασμού.

Πηγή: athina984