Για περισσότερο από μια 10ετία ένας άνδρας στην πόλη Ραντλίν της Πολωνίας ζούσε με το μουμιοποιημένο πτώμα της μητέρας του.

Ο 76χρονος Μαριάν εικάζεται ότι έσκαψε τον τάφο της μητέρας του λίγο μετά την κηδεία, πήρε τη σορό της και αφού την μουμιοποίησε την τοποθέτησε στον καναπέ του σπιτιού του, ώστε να του κρατά συντροφιά, σύμφωνα με την dailymail.com.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚόσμος | 29.03.2023 16:45«Αν ο Πούτιν μυριστεί αίμα, θα πιέσει»: Γιατί ο Ζελένσκι επιμένει η Ουκρανία να μην εγκαταλείψει το Μπαχμούτ

Οι κάτοικοι της μικροσκοπικής πολωνικής πόλης περιγράφουν τον 76χρονο συνταξιούχου ως έναν μοναχικό άνθρωπο χωρίς στενές σχέσεις. Μάλιστα, ορισμένοι συνήθιζαν να τον αποκαλούν βρικόλακα.

Η υπόθεση, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήρθε στο προσκήνιο, όταν ο κουνιάδος του 76χρονου τον είδε να περιφέρεται στους δρόμου, δείχνοντας να είναι σε σύγχυση και αποφάσισε να καλέσει το ασθενοφόρο.

Όταν το προσωπικό μπήκε στο σπίτι είδε το μουμιοποιημένο σώμα να κάθεται στον καναπέ δίπλα σε μια στοίβα από εφημερίδες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ