Μακρόν Να ενωθούν οι Γάλλοι κατά της τρομοκρατίας
Η επίθεση σε ένα σχολείο στην πόλη Αράς της βόρειας Γαλλίας ήταν το αποτέλεσμα της «βάρβαρης ισλαμιστικής τρομοκρατίας», δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν μιλώντας σε δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι η αστυνομία βοήθησε να αποτραπεί μια άλλη απόπειρα επίθεσης σε διαφορετική περιοχή της χώρας.
Νωρίτερα σήμερα ένας εκπαιδευτικός σκοτώθηκε όταν ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι επιτέθηκε στο σχολείο. Την έρευνα έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική εισαγγελία.
«Ο καθηγητής που σκοτώθηκε μπήκε μπροστά για να προστατεύσει άλλους και αναμφίβολα έσωσε πολλές ζωές», είπε ο Μακρόν καλώντας τους Γάλλους να παραμείνουν «ενωμένοι» απέναντι στην τρομοκρατία.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
- Sky News: Οι υπόγειες σήραγγες της Γάζας μπορεί να είναι η μόνη λύση για την επιβίωση των Παλαιστινίων
- Ποιος ήταν ο δημοσιογράφος του Reuters που σκοτώθηκε στον Λίβανο - Η τελευταία του ανάρτηση
- Το συγκινητικό «ευχαριστώ» του Βασίλη Καρρά στο Fame Story: «Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου - Τι ομορφιά!»
- Εθελούσιες: Πώς διαμορφώνεται η απασχόληση και το δίκτυο καταστημάτων στις 4 συστημικές τράπεζες
- ΕΦΚΑ: Νέα φωτιά στις εισφορές των επαγγελματιών - Πόσο αυξάνονται από τον Γενάρη
- Τον άφησαν γιατί νόμιζαν ότι ήταν μέρος του ρόλου: Ο Έλληνας ζεν πρεμιέ που έσβησε την ώρα του γυρίσματος
- Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό τον πήρε ο Αταμάν