Η Μαντόνα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, βρίσκεται στο σπίτι της και αισθάνεται καλύτερα μετά την παραμονή της στην εντατική, όπως μετέδωσε την Πέμπτη το BBC. Τα νέα για την κακή της υγεία μοιράστηκε ο μάνατζέρ της, ο οποίος δήλωσε ότι είχε υποστεί «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη».

Η 64χρονη σταρ επρόκειτο να ξεκινήσει μια επτάμηνη παγκόσμια περιοδεία τις επόμενες εβδομάδες, αλλά αναγκάστηκε να την αναβάλει. Μεταφέρθηκε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη με ιδιωτικό ασθενοφόρο, δήλωσε πηγή στο CNN, προσθέτοντας: «Είναι καλά στην υγεία της».

Η Μαντόνα, η οποία είναι πολύ κλειστή σε θέματα υγείας, βρισκόταν στο τελικό στάδιο των προβών ενόψει της εκτεταμένης παγκόσμιας περιοδείας της. Η περιοδεία Celebration επρόκειτο να ξεκινήσει στον Καναδά σε δύο εβδομάδες, πριν επισκεφθεί 45 πόλεις σε όλο τον κόσμο.

View this post on Instagram

Πηγές δήλωσαν στο TMZ χθες πως η τραγουδίστρια του «Material Girl», η οποία πήρε εξιτήριο χθες από το νοσοκομείο, «κάνει εμετούς ανεξέλεγκτα» και είναι κλινήρης στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη. Κατά την ίδια ιστοσελίδα που επικαλείται πηγές από το περιβάλλον της Μαντόνα, η τραγουδίστρια ξεκίνησε να κάνει εμετούς από το Σάββατο όταν και εμφανίστηκαν τα συμπτώματα που υποχρεώσαν τους γιατρούς να αποφασίσουν την εισαγωγή της στη ΜΕΘ.

Την ίδια ώρα άλλες πληροφορίες που επικαλείται η Page Six, η Μαντόνα είχε πυρετούς για διάστημα ενός μηνός πριν την νοσηλεία της. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα όλο αυτό το διάστημα η 64χρονη τραγουδίστρια είχε δέκατα, σύμπτωμα στο οποίο, όπως φαίνεται, δεν έδωσε σημασία.

View this post on Instagram

Κατά το ίδιο δημοσίευμα η Μαντόνα δεν ζήτησε ποτέ τη συμβουλή και διάγνωση γιατρού γιατί ήταν επικεντρωμένη στις πρόβες για την περιοδεία της με τίτλο «Celebration», η οποία έχει αναβληθεί.

Ο μάνατζέρ της, Γκάι Οζιάρι, ήταν αυτός που γνωστοποίησε τη νοσηλεία της Μαντόνα και επιβεβαίωσε πως η περιοδεία της ανεστάλη. «Αυτή τη στιγμή, θα χρειαστεί να διακόψουμε όλες τις υποχρεώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η περιοδεία» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Instagram την Τετάρτη.

View this post on Instagram

Οι γιατροί που νοσήλευσαν την Μαντόνα, αναφέρει η ιστοσελίδα TMZ, ο χαμηλός αλλά επίμονος αυτός πυρετός αποτέλεσε ένδειξη της λοίμωξης, η οποία όσο παιρνούσε ο καιρός γινόταν όλο και χειρότερη καθώς δεν αντιμετωπιζόταν σε συνδυασμό με τη στάση της «βασίλισσας της ποπ» να πιέζει τον εαυτό της.

Ωστόσο, σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο Page Six: «Η Μαντόνα δε θέλει να ακυρώσει την περιοδεία της. Περνούσε υπέροχα στις πρόβες και θέλει να επιστρέψει όταν είναι έτοιμη».

View this post on Instagram

Θα ήταν η 12η περιοδεία της, σηματοδοτώντας 40 χρόνια συμμετοχής στη μουσική βιομηχανία. Το αμερικανικό περιοδικό Forbes την καταγράφει ως την 45η πλουσιότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα στις ΗΠΑ με εκτιμώμενη περιουσία 580 εκατ. δολάρια (460 εκατ. λίρες) και αναφέρει ότι έχει κερδίσει περίπου 1,2 δισ. δολάρια από τις περιοδείες της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ