«Σήμερα, ημέρα της εργατικής Πρωτομαγιάς, τιμούμε όλους τους εργαζομένους που στάθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού», τονίζει σε μήνυμά του ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, ο οποίος κατέθεσε σήμερα στεφάνι στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, σημειώνει ότι «έχουμε μπροστά μας την ανηφόρα της νέας οικονομικής κρίσης» και τονίζει «ας αποτελέσει η σημερινή ημέρα αφετηρία αγώνα. Αγώνα με την ενεργή συμμετοχή μας, για να μη πληρώσουν το μάρμαρο οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι».


«Με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, να κρατήσουμε ζωντανή την οικονομία και τις επιχειρήσεις, να κρατήσουμε όρθιους τους εργαζομένους και την κοινωνία. Να μην επιτρέψουμε να γίνει και πάλι η απειλή της ανεργίας κυρίαρχη, να θέσει σε κίνδυνο την δημοκρατία, την κοινωνική συνοχή, να απειλήσει ξανά το μέλλον της νέας γενιάς», αναφέρει ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης υπογραμμίζει ότι «είμαστε μαζί, και σήμερα και αύριο. Για να μπορέσουμε όλα αυτά να τα κάνουμε πράξη».