Μαρία Καρυστιανού: Δίνει τέλος στα σενάρια που τη θέλουν να προσχωρεί στο ΠΑΣΟΚ ή να ιδρύει κόμμα - «Μυθεύματα για να θολώσουν την αλήθεια»

Τέλος στα σενάρια βάζει που την θέλουν να προσχωρεί στο ΠΑΣΟΚ ή να ιδρύει δικό της κόμμα βάζει η Μαρία Καρυστιανού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 21.09.2025 21:43 «Δεν θα ζήσουμε σε μια χώρα χωρίς Δικαιοσύνη» - Κύμα αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Πάνο Ρούτσι

Η πρόεδρος του συλλόγου συγγενών θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος «Τέμπη 2023», μάλιστα, με ανάρτησή της κάνει λόγο για «κίτρινη δημοσιογραφία» και «υποκινούμενα ρεπορτάζ που αποπροσανατολίζουν».

Η Μαρία Καρυστιανού διαψεύδει κατηγορηματικά ρεπορτάζ που τη θέλουν να συνεργάζεται στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ, καθώς και άλλα δημοσιεύματα που, όχι μόνο τη θέλουν να ιδρύει το δικό της κόμμα, αλλά έχουν δημοσιεύσει και πως ακριβώς θα το ονομάσει. Η ίδια κάνει λόγο για «μυθεύματα που κατασκευάζονται για να θολώσουν την αλήθεια» και αφήνει αιχμές για υποτελή τρολ και δημοσιογράφους που αναπαράγουν ψεύδη.

«Υποτελή τρολ και κίτρινοι δημοσιογράφοι»

«Είναι η αγωνία ή ο φόβος που σας κάνει να διασπείρετε μυθεύματα και να κρύβετε τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας; Δεν έχετε καταλάβει όμως όλοι, ακόμη και τα υποτελή τρολ και οι κίτρινοι δημοσιογράφοι ότι η αλήθεια είναι φως και δεν κρύβεται, όσο και αν κάνετε τα πάντα για να τη μπαζώσετε, ακολουθώντας τη συνταγή των αφεντικών σας», τονίζει η Μαρία Καρυστιανού και, στη συνέχεια, σημειώνει και στο ότι, «συκοφάντες φλομώνουν τον κόσμο με ψέματα. Και βέβαια περιμένουμε και άλλα ψέματα, που θα βγουν στη συνέχεια», ενόσω ο Πάνος Ρούτσι εμμένει για ένατη μέρα στην απεργία πείνας.

Καρυστιανού - ανάρτηση

Διαβάστε ακόμη

Νέες αποκαλύψεις για την 62χρονη που έθαψε τη μητέρα της στη Βοιωτία: Στο μικροσκόπιο όλα τα σενάρια – Επινόησε τα περί συνεργού;

936bfa7c-bc9b-4e6b-9a9c-3b082dbdbc3b.jpg

Πρόγνωση Μαρουσάκη: Ο εμποδιστής «Ρεξ» φέρνει την πρώτη κακοκαιρία του φθινοπώρου

c3949460-a693-449f-9e6b-9f377430b9c5.jpg

Μπακαλιάρος στην κατσαρόλα με λαχανικά και κινόα – ελαφρύς, θρεπτικός, απολαυστικός

648dba33-e3ec-43b2-bafe-c633d3d515b2.jpg

Ασυνείδητος έτρεχε με 187χλμ την ώρα στη Συγγρού: Βίντεο από τη στιγμή που τον καταγράφει το ραντάρ της Τροχαίας

17d69625-4892-48fa-87c8-c6fc22cbb81c.jpg