Μαρούσι: Ξεκαθαρίζει το αιματηρό περιστατικό στο νυχτερινό κέντρο - Αναζητείται ο μαχαιροβγάλτης

Ένας νέος άνθρωπος έπεσε νεκρός από μαχαιριά και ακόμα ένας τραυματίστηκε βαριά στον άγριο καβγά που ξέσπασε έξω από το γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι επί της οδού Κηφισίας. Ενώ ο τραυματίας νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό, το οποίο έχει αρχίζει να ξεκαθαρίζει για το τι συνέβη καθώς οι πρώτες πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες και τα στόματα των εμπλεκομένων κλειστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 28.04.2024 12:00Πάτρα: Αποκαλυπτικοί διάλογοι του καρτέλ στα σχολεία -Τα... κανελόνια και το «καθαρό από Αθήνα»

Πώς ξεκίνησε το αματηρό περιστατικό

Όλα ξεκίνησαν όταν λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το θύμα μαζί με έναν φίλο του έφτασαν μπροστά από το νυχτερινό κέντρο και κάθισαν στα σκαλάκια που βρίσκονται εκεί για λίγα λεπτά. Τότε ο δράστης μαζί με άλλα άτομα από την παρέα του βγήκαν από το νυχτερινό κέντρο.

Οι δύο άνδρες φέρεται να γνωρίζονταν ενώ ξέσπασε για άγνωστο λόγο φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους και σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα φέρεται να προσπάθησε να βγάλει από ένα τσανάκι το οποίο φορούσε, όπλο 22 χιλιοστών.

Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι (Intime)

Έβγαλε μαχαίρι και τους τραυμάτισε

Το όπλο πιθανότατα έπαθε εμπλοκή καθώς ο κάλυκας που βρέθηκε στο σημείο ήταν ακέραιος. Ο άνδρας που βγήκε μέσα από το μαγαζί εκμεταλλεύτηκε το γεγονός και έβγαλε το μαχαίρι που είχε στην κατοχή του, και επιτέθηκε στο άτομο που κρατούσε το πιστόλι. Τον μαχαίρωσε στον λαιμό με αποτέλεσμα ο νεαρός να χάσει πάρα πολύ αίμα και να αφήσει την τελευταία του πνοή πριν το ΕΚΑΒ προλάβει να τον πάει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να τραυμάτισε και άλλο άτομο που βρισκόταν μαζί με το θύμα στην κοιλιακή χώρα και αμέσως τράπηκε σε φυγή.

Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι (Intime)

Άφαντος ο δράστης

Αυτή την ώρα οι Αρχές, παίρνουν καταθέσεις από τους φίλους του θύματος ενώ αναμένεται να ανοιχθεί και το τηλέφωνο του για να δουν εάν είχε επικοινωνήσει με τον δράστη. Καταθέσεις θα δώσουν και οι υπεύθυνοι του μαγαζιού για να φανεί αν έχουν κάποια στοιχεία για το άνδρα που αγνοείται. Επίσης αναμένεται να ανοιχτούν οι κάμερες για να δουν οι αξιωματικοί τι ακριβώς συνέβη μέσα αλλά και έξω από το μαγαζί.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο σημείο, βρήκαν το πιστόλι των 22 χιλιοστών και την ακέραη σφαίρα το έστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Ωστόσο, στο σημείο δεν έχει βρεθεί ούτε το μαχαίρι με το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα ο νεαρός άνδρας.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη

Με τριπλό στόχο στις Ευρωεκλογές η κυβέρνηση: Πού μπαίνει ο πήχης και πώς διαβάζουν οι «γαλάζιοι» το πολιτικό σκηνικό

50b2b329-e968-46f5-8b78-6400767b91eb.jpg

Μαρούσι: Γνωρίζονταν νεκρός και τραυματίας - Ο διαπληκτισμός στο νυχτερινό κέντρο και η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

df4cc4d9-ade5-4ab4-837a-dc01d16c1d2b.jpg

Η ζωή δεν τελειώνει στα 60: Γιατί οι 60άρηδες πια είναι οι νέοι 50άρηδες - Η επιστήμη εκπλήσσει!

cd34bc2b-b77c-4b85-810b-d0a5170c5641.jpg

J2US: Το ξέσπασμα του Ηλία Ψινάκη κατά της Μαίρης Συνατσάκη – Αντέδρασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

9357bbed-3d6e-43f0-b520-bb6d1e315d4d.jpg