Μαρούσι: Πόσοι εμπλέκονται στη συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο που κατέληξε σε δολοφονία

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας εξετάζεται το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας αλλά και το 22άρι όπλο με φυσίγγιο που βρέθηκε μετά το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (28/4) έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Μαρούσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 28.04.2024 17:39 «Ενώ ψήφισε την ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ, απειλεί γιατρούς»: Τι απαντούν στον Καλλιάνο οι εργαζόμενοι του «Αττικόν»

Την ίδια ώρα καταθέτουν αυτόπτες μάρτυρες στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, για την άγρια συμπλοκή. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, δέκα άτομα φέρεται να συμμετείχαν στον άγριο καυγά που κατέληξε σε τραγωδία, όταν ένας νεαρός άνδρας, ηλικίας 23 ετών, ξεψύχησε στον δρόμο προς το νοσοκομείο με τραύμα στο λαιμό από μαχαίρι, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Από τη συμπλοκή ένας 26χρονος στρατιώτης έχει τραυματισθεί σοβαρά και επίσης ένα ακόμη άτομο πιο ελαφριά.

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει προς ώρας γνωστά, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις3:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το θύμα μαζί με έναν φίλο του έφτασαν μπροστά από το νυχτερινό κέντρο και κάθισαν στα σκαλάκια που βρίσκονται εκεί για λίγα λεπτά. Τότε ο δράστης μαζί με άλλα άτομα από την παρέα του βγήκαν από το νυχτερινό κέντρο.

Οι δύο άνδρες φέρεται να γνωρίζονταν ενώ ξέσπασε για άγνωστο λόγο φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους και σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα φέρεται να προσπάθησε να βγάλει από ένα τσαντάκι το οποίο φορούσε, όπλο 22 χιλιοστών.

Έπαθε εμπλοκή το όπλο

Το όπλο πιθανότατα έπαθε εμπλοκή καθώς ο κάλυκας που βρέθηκε στο σημείο ήταν ακέραιος. Ο άνδρας που βγήκε μέσα από το μαγαζί αντελήφθη και εκμεταλεύθηκε το γεγονός και έβγαλε το μαχαίρι που είχε στην κατοχή του, και επιτέθηκε στο άτομο που κρατούσε το πιστόλι. Τον μαχαίρωσε στον λαιμό με αποτέλεσμα ο νεαρός να χάσει πάρα πολύ αίμα και να αφήσει την τελευταία του πνοή πριν το ΕΚΑΒ προλάβει να τον πάει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να τραυμάτισε και άλλο άτομο που βρισκόταν μαζί με το θύμα στην κοιλιακή χώρα και αμέσως τράπηκε σε φυγή. Το πιστόλι και η σφαίρα έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, ωστόσο, στο σημείο δεν εντοπίστηκε το μαχαίρι με το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα το θύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί η αιτία πίσω από τη σύγκρουση, καθώς οι δυο τραυματίες μέχρι στιγμής δεν έχουν δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις στους αστυνομικούς.

Βίντεο ντοκουμέντο

Την ιδια στιγμή, σε βίντεο ντοκουμέντο καταγράφονται οι στιγμές πανικού που ακολούθησαν μετά το αιματηρό περιστατικό έξω από το γνωστό νυχτερινό κέντρο. Στο βίντεο που δημοσιεύει ο Ant1 φαίνεται η αστυνομία να σπεύδει στο σημείο, ενώ κόσμος τρέχει έντρομος.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη

Αδιανόητο: Έριξαν με… drone εμπρηστικό μηχανισμό για να κάψουν επιχείρηση

09ec3f8b-996c-419d-be98-04fa2cd121b8.jpg

Σάρωσαν οι άνεμοι το Αιγαίο: Ριπές έως 106 χιλιόμετρα την ώρα! Δείτε πίνακα

f0d7dfda-3544-417f-b518-9a7999d0e0b2.jpg

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Εξανάγκαζε τη σύντροφό του να εκδίδεται και τη χτυπούσε

233bb0c3-2840-4888-8376-5e535c330611.jpg

Ακρόπολη: Αντιδράσεις για φωτογραφίες με χλαμύδες στον ιερό βράχο – Εξηγήσεις ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ από Μενδώνη

26a6df10-16e4-4af0-876b-5ca5b3a59b6d.jpg